Πλατφόρμα Ε/Κ και Τ/Κ Εκπαιδευτικών «Ενωμένη Κύπρος» - G/c and T/c Teachers' Platform "United Cyprus"


Η Πλατφόρμα ΕΚ και ΤΚ εκπαιδευτικών στηρίζει τον αγώνα των ΕΚ εκπαιδευτικών για ελεύθερο συνδικαλισμό, για προάσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και για ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και δημοκρατικό σχολείο. Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στις 28/8. 

- Δημόσια Κοσμική παιδεία για όλους

- Στον αυταρχισμό απαντάμε με αλληλεγγύη και συνδικαλισμό

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί παλεύουμε μαζί.


K/T ve K/R Eğitimciler Platformu, K/E eğitimcilerin özgür sendikalleşme, kamusal eğitimin korunması, çağdaş, insancıl ve demokratik okul için verdiği mücadeleyidestekliyor. Tüm üyelerimizi 28/8 tarihinde yapacağımız eyleme katılmaya davet ediyoruz. Herkes için parası, laik eğitim!

Otoriterl rejime dayanışma ve sendikalleşme ile cevap veriyoruz.

Öğrenciler, veliler, eğitimciler hep birlikte mücadele ediyoruz.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...