Weekly Review - Εσωτερικά: Ήρτεν η Ούρσουλα, με τον υπάκουο βασιλιά της Ιορδανίας [την ιδια ωρα που επαρατηρητουν κινητοποιηση στα συνορα της χωρας του με το Ισραηλ] , για να μας πουν ότι ανησυχούν για την ένταση στην περιοχή.... 42,000 νεκροί εν ήταν αρκετοί για την ευαισθησία της μαντάμ λογοκρισία.. Στα θετικά αρκέψαν πάλε οι διαφωνίες/αντιστάσεις για την επιβολή του κόλπου “Interconnector”


Weekly Review - Εσωτερικά: Ήρτεν η Ούρσουλα, με τον υπάκουο βασιλιά της Ιορδανίας [την ιδια ωρα που επαρατηρητουν κινητοποιηση στα συνορα της χωρας του με το Ισραηλ] , για να μας πουν ότι ανησυχούν για την ένταση στην περιοχή.... 42,000 νεκροί εν ήταν αρκετοί για την ευαισθησία της μαντάμ λογοκρισία.. Στα θετικά αρκέψαν πάλε οι διαφωνίες/αντιστάσεις για την επιβολή του κόλπου  Interconnector

Μας κουβαλήθηκε τζαι η Ούρσουλα, που θα μείνει στην Ιστορία, σαν η πρώτη υποστηρικτής της λογοκρισίας σαν επίσημης ευρωπαϊκής πολιτικής, χρόνια μετά το 1945..Τζαι σαν κυρία σκανδάλων, ημέτερα «ευρωπαϊκά» συγκαλυμμένων..

Ανησυχούν τα δυτικά πλυντήρια του Ισραήλ για τους Ιρανικούς πυραύλους... 42,000 νεκροί εν εντζίσαν το πετσί τους, τζαι ανησυχούν για το κράτος που έστησε μια μαζική δολοφονία για να ξεπλυθεί, εσωτερικά, ένα διεφθαρμένος πολιτικάντης;..

Κάτι θα ξέρει που τούτα η Ούρσουλα... Άλλωστε εν τυχαία που κουβάλησαν τον βασιλιά της Ιορδανίας..; ...Πιστός υπηρέτης. Που τρέμει τζαι τούτος τζαι η φαμίλια την ημέρα της δικαιοσύνης τζαι της απελευθέρωσης της Ιορδανίας που την μοναρχία της δουλοπρέπειας... Αλλά ναι, οι «φωτισμένοι» της Δύσης στην Μέση Ανατολή εν υποστηρικτές των μοναρχιών.... Η συνέπεια..

Κατά τα άλλα, στο εσωτερικό, επιτέλους, αρκέψαν πάλε οι φωνές αντίστασης στην οικονομική εξάρτηση [προκαταβολικό μνημόνιο;] για τον interconnector των συμφερόντων ελληνικής εταιρείας,.. τζαι από ότι φαίνεται τζαι του Ισραήλ..

Οι συντεχνίες της ΑΗΚ ετοποθετηθήκαν δημόσια ενάντια στην προσπάθεια ξηλώματος τζαι ξεπουλήματος των δικτύων, τα οποία στήσαμε, σαν Κύπριοι, για χρόνια, με δικό μας κόστος... Αλλά τζαι ο Κεραυνός, του υπουργείου οικονομικών, ήταν σαφής: «θα ξεπεράσει τα 2 δις. ο Interconnector»

Τζαι για να έχουμε εικόνα, ο προϋπολογισμός του κράτους εν 10 δις. Δηλαδή για τα συμφέροντα της ελληνικής εταιρείας [για την οποίαν φαίνεται να «αγωνίζονται» διάφοροι ημέτεροι των εξωτερικών συμφερόντων] θα μας στοιχίσει το ένα πέμπτο του νυν προϋπολογισμού, το οποίο σημαίνει περικοπές τζαι έξτρα φορολογία... Συν ότι θα προσπαθήσουν να ξηλώσουν τζαι την ΑΗΚ με στόχο την ιδιωτικοποίησή της..

Ο Κεραυνός επέμενε στο να γίνουν μελέτες για την βιωσιμότητα κλπ του έργου...

Για να φτάσει τζαι ο Κεραυνός να μας προειδοποιώ έμμεσα, κάτι μάλλον πολλά σάπιο θα υπάρχει στο «βασίλειο» του Interconnector..

Αθθυμίζει έντονα τα κόλπα των τράπεζων να ρισκάρουν αγορές ομολόγων τζαι μετά να μας φορτώνουν [μέσω των εξαρτώμενων ΜΜΕ] το κόστος σε μνημόνια [γιατί τάχα μου έφταιεν το δημόσιο για να συγκαλυφτούν τα σκάνδαλα των τραπεζών κοκ].. Τούτην φορά, όμως, να καταγράψουμε όσους προσπαθούν να μας πουλήσουν το νέο  κόλπο... για να ξέρουμε τί σημαίνει το «ημέτερο» της διαπλοκής, τζαι σε ποιούς να απευθυνθούμε άμα έρτουν τα κόστη...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Βοηθώντας τον Αριστο Μιχαηλίδη να μάθει νάκκον την ιστορία του Γρίβα με τεκμήρια του ίδιου..

Μια απλή ερώτηση είναι: Ο Χάρης Γεωργιάδης έσιει συμφέροντα σε επενδυτικό ταμείο που συνδέεται με τραπεζιτικά συμφέροντα;