· Των δικαστηρίων τα καμώματα τζαι των τραπεζών τα κέρδη τζαι τα ξεπλύματα...: «Η τράπεζα εξάσκησε δικαίωμα που της έδωσαν κάποιοι βουλευτές να πωλεί τα ενυπόθηκα ακίνητα πριν αποφασίσει το Δικαστήριο πόσα πραγματικά οφείλει ο δανειολήπτης.»


·         Των δικαστηρίων τα καμώματα τζαι των τραπεζών τα κέρδη τζαι τα ξεπλύματα...: «Η τράπεζα εξάσκησε δικαίωμα που της έδωσαν κάποιοι βουλευτές να πωλεί τα ενυπόθηκα ακίνητα πριν αποφασίσει το Δικαστήριο πόσα πραγματικά οφείλει ο δανειολήπτης.»

«Christos Poutziouris

Η τραπεζα τερμάτισε το δανειο με ισχυριζόμενο υπόλοιπο 306.000 € και καταχωρησε αγωγη στο δικαστήριο. Η τραπεζα εβγαλε το ενυπόθηκο ακινητο στον πλειστηριασμο και ο δανειολήπτης εκαμε αιτηση να ακυρώσει τον πλειστηριασμο στο δικαστηριο με λόγο εφεσης οτι δεν χρωστούσε το πιο πανω ποσό αλλά μονο το ποσό των 155.000€ και το δικαστηριο απέρριψε την αιτηση επειδη οπως ειπε δεν του επέτρεπε ο νομος να εξετασει το υπολοιπο δανειου. Ο δανειολήπτης εχασε το ακινητο του εφοσον το αγορασε η ιδια η τραπεζα για €370.000. Χτες βγηκε απόφαση και ο δανειολήπτης δικαιώθηκε οτι χρωστούσε μονο 155.000€ και η τραπεζα δεχτηκε να επιστρέψει πίσω οσα είσπραξε περαν του οφειλόμενου ποσού.

Η τράπεζα εξάσκησε δικαίωμα που της έδωσαν κάποιοι βουλευτές να πωλεί τα ενυπόθηκα ακίνητα πριν αποφασίσει το Δικαστήριο πόσα πραγματικά οφείλει ο δανειολήπτης.

Το επόμενο βήμα είναι καταχώρηση αγωγης εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα για παραβίαση του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ εφόσον όπως είναι ο νόμος παραβιάζει το δικαίωμα του πολίτη για αποτελεσματική θεραπεία οταν εξασκεί το δικαίωμα του για πρόσβαση στην δικαιοσύνη και για πολλά άλλα .»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Βοηθώντας τον Αριστο Μιχαηλίδη να μάθει νάκκον την ιστορία του Γρίβα με τεκμήρια του ίδιου..

Μια απλή ερώτηση είναι: Ο Χάρης Γεωργιάδης έσιει συμφέροντα σε επενδυτικό ταμείο που συνδέεται με τραπεζιτικά συμφέροντα;