· Weekly Review εσωτερικά: Ο κρυφοί άνεμοι της υπόγειας οργής για την απόφαση των 8 του Ανώτατου λτδ... Το σκηνικό μετά την απόφαση παύσης του ελεγκτή:...



Weekly Review εσωτερικά: Ο κρυφοί άνεμοι της υπόγειας οργής για την απόφαση των 8 του Ανώτατου λτδ... Το σκηνικό μετά την απόφαση παύσης του ελεγκτή:...

Η διαμαρτυρία έξω που το προεδρικό ήταν η πιο μαζική κινητοποίηση της τελευταίας περιόδου, μετά που τους/τις «ως Δαμέ». Η εκδήλωση ήταν ετερόκλητη [εκαλέσεν την μεν το ΑΚΕΛ, αλλά υπήρχε τζαι ένας διάχυτος πλουραλισμός] από πλευράς κόσμου. Τζαι το γεγονός ότι ενοχλήθηκε ο Σιζόπουλος, σαν κίνηση ξεπλύματος του Χριστοδουλίδη, ήταν εκφραστικό του πόσο ενόχλησε τα δίκτυα τη εξουσίας που προσπαθησαν να ξεπλυνουν τη διαπλοκή με την λογοκρισία της δημόσιας αναφοράς στη διαφθορά σαν «ανάρμοστη»...

Η επιτυχία της κινητοποίησης σαν δημόσιας δήλωσης εφάνηκεν τζαι την εφτομάδα που ακολουθησε, όταν οι απόπειρες  των πλυντηρίων [«σεβασμός στα δικαστήρια»] εψιλοχαθήκαν που την επικαιρότητα.... Αντίθετα, οι 8 του Ανώτατου, τζαι ο θεσμός που εκπροσωπουν ευρύτερα, εβρέθηκεν μπροστά που μια πολλαπλή πίεση – κρισης νομιμοποιησης..

Αρκέψαν να δημοσιοποιούνται περιπτώσεις όπου το Ανώτατο, εξέπλυνε... Αλλά ο μεγάλος θεσμικός πάτσος ήρτεν που το ΕΔΑΔ.. Ενώ οι τοπικοί προύχοντες της τάχα μου θεσμικής δικαιοσύνης, επεριμέναν να διοριστεί ένας/μια που τες 3 υποψήφιες που έστειλαν για κυπριακή συμμετοχή στο ΕΔΑΔ, φαίνεται ότι καποια έκαμεν τα σαλάτα στο interview τζαι απορρίψαν ούλλην την ομάδα... Τζαι από ότι κυκλοφορεί [χωρίς δημόσια διάψευση ακόμα], η μια που τα έκαμεν μάνταρα, ήταν το μέλος του Ανώτατου Συνταγματικού που έπαυσεν τον Γενικό Ελεγκτή..

Τζαι η Ευρώπη έφκαλεν τους νοκ άουτ. Ξεφτίλα γενικώς δηλαδή..

Ως τζαι ο απολογητής του κατεστημένου, ο Αιμιλιανίδης, επαραδέχτηκεν ότι εν εξαναγινε κάτι τέθκοιο..

Εν ξέρουμε ίντα που έγινε στο interview, αλλά εν θα εν παράξενο να ερωτήσαν οι του ΕΔΑΔ που θα αξιολογούσαν, τζαι για την δίκη του Οδυσσέα..

Τζαι αν η υποψήφια είπεν τους τες λουβάνες που μας εσύραν στην απόφαση παύσης, εν απολυτα λογικό να τους έστειλαν τζαι τους 3 πίσω πακέτο..

Κύριοι του Ανώτατου, εν θα έσιετε μόνο τις αντιδράσεις του εσωτερικού κοινού σαν τεκμήριο της εικόνας της ξεφτίλας σας... Οπως φαίνεται, μάλλον επήραν σας χαπάρι τζαι ευρωπαϊκά..

Οι προαγωγές ασανσέρ, κύριε Οικονόμου, λ.χ.. μάλλον εν πείθουν πκιον... Η τατσα θα εν πάντα τζιαμέ για εσένα. Με υπογραφή Παπακώστα..

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μπορεί να αδικήθηκε, αλλά με την πρακτική του που ανάγκασε το Ανώτατο κλπ [άκου «συνταγματικό» για άτομα που υιοθετούν την πρακτική της λογοκρισίας] να ξεγυμνωθεί σαν φορεας ημετεροκρατίας, εβοήθησεν την κοινωνία, έστω τζαι μέσα από κρύο ντους, να καταλάβει τί παίζεται τζαι στον δικαστικό θεσμό..

Κύριοι/ες 8 της ομόφωνης απόφασης, έσιει μιαν κυπριακή παροιμία, που μάλλον εν καλά να την σκεφτείτε... Στο μέλλον σαν συνέπεια της απόφασης σας: «θα ακκάνεις το ένα σου, τζαι θα σε πονούν ούλλα..»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Βοηθώντας τον Αριστο Μιχαηλίδη να μάθει νάκκον την ιστορία του Γρίβα με τεκμήρια του ίδιου..

Μια απλή ερώτηση είναι: Ο Χάρης Γεωργιάδης έσιει συμφέροντα σε επενδυτικό ταμείο που συνδέεται με τραπεζιτικά συμφέροντα;