· Ως τζαι ο Πάπας


  Ως τζαι ο Πάπας

Θα μπορούσε να πει κάποιος/α ότι ο Πάπας έσιει τζαι συμφέροντα, αφού υπάρχουν καθολικοί χριστιανοί ανάμεσα στους Παλαιστίνιους. Η δική μας «αντιπροσωπεία του Θεού στην γη», η ορθόδοξη εκκλησία [πατριαρχεία, αρχιεπίσκοποι, μητροπολίτες, μονές κλπ κλπ,] εν έχουν ίχνος αλληλεγγύης για ομόδοξους έστω;

Καλά να μεν πούμε για τον «μα εγώ εν τζαι..» πρόεδρο..

Ή για την κινούμενη φαιδρότητα, του «ανήκωμεν στην Δύση» τζαι όσους σκοτωμούς κάμει ή γίνουν στο όνομα της Δύσης, «εμείς θα είμαστε πειθήνιοι  I stand with…» ..κάτι όπως τους στρατιώτες που στέκουν προσοχή μπροστά στον αξιωματικό, την εξουσία... τζιαμέ που στην ερώτηση της εξουσίας για εξευτελισμό της λογικής, «πετάει ο γάιδαρος» η απάντηση του πειθήνιου  φερέφωνου «I stand with…» είναι «ναι πετάει»..

Ένας συγκριτικός καθρέφτης, για όσους σιώπησαν/σιωπούν για το έγκλημα στην Γάζα το 2024...

Πάπας Φραγκίσκος:

«Άοπλοι πολίτες υφίστανται βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς. Μια μητέρα και η κόρη της σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές ενώ πήγαιναν στην τουαλέτα.

Είναι τρομοκρατία».

“Unarmed civilians are subjected to bombings and shootings. A mother and her daughter were killed by Israeli snipers while going to the restroom.

It is terrorism."


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Βοηθώντας τον Αριστο Μιχαηλίδη να μάθει νάκκον την ιστορία του Γρίβα με τεκμήρια του ίδιου..

Η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση στην αποικιακή ασυδοσία του ισραηλίτικου κράτους..