· Ξεπλένοντάς το καθεστώς που μας έριξε/έσυρεν στην οικονομική κρίση..


  Ξεπλένοντάς το καθεστώς που μας έριξε/έσυρεν στην οικονομική κρίση..

.. στην έκθεση της η Alvarez & Marshal το 2013 (έκθεση commissioned από την Κεντρική) υπήρχε εύρημα ότι mass deletion of data appears to have been undertaken on Patsalides computer on 18 October 2012.

Ο Πατσαλίδης και άλλοι αξιωματούχοι της BOC eventually παραπέμφθηκαν σε δικη στο Κακουργιοδικείο που στη συνέχεια διακόπηκε και οι κατ. απαλλάχθηκαν λόγω καταχρηστικών διαδικασιών από τις διωκτικές αρχές (typically εκάμαν τα σαλάτα αστυνομία τζιαι νομική υπηρεσία)

Επί της ουσίας, μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ τί είχαν τα computers του.

Καλού κακού, κρατάτε τζιαι κανένα hard copy της αλληλογραφίας σας μαζί του, διότι που ξέρεις πότε θα γίνει το επόμενο mass deletion.

 [fished from the internet]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...