Σχόλιο στην ισραηλίτικη Χααρετζ για την εκστρατεία/απόπειρα Γενοκτονίας στην Γάζα..:«Χάσαμε...»


 Σχόλιο στην ισραηλίτικη Χααρετζ για την εκστρατεία/απόπειρα Γενοκτονίας στην Γάζα..:«Χάσαμε...»

 “Χάσαμε. Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Η αδυναμία να την παραδεχτείς περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ατομική και μαζική ψυχολογία του Ισραήλ. Υπάρχει μια σαφής, αιχμηρή, προβλέψιμη πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσουμε να κατανοούμε, να επεξεργαζόμαστε, να κατανοούμε και για να βγάλουμε συμπεράσματα για το μέλλον Δεν είναι διασκεδαστικό να παραδεχτούμε ότι χάσαμε, άρα λέμε ψέματα στον εαυτό μας.

«Μετά από μισό χρόνο, θα μπορούσαμε να ήμασταν σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, αλλά κρατούμαστε όμηροι από τη χειρότερη ηγεσία στην ιστορία της χώρας – και έναν αξιοπρεπή διεκδικητή για τον τίτλο της χειρότερης ηγεσίας οπουδήποτε, ποτέ. Κάθε στρατιωτική επιχείρηση υποτίθεται ότι θα έχει διπλωματική έξοδο – η στρατιωτική δράση θα πρέπει να οδηγήσει σε μια καλύτερη διπλωματική πραγματικότητα, το Ισραήλ δεν έχει διπλωματική έξοδο».

 «Έχει έναν απατεώνα για έναν ηγέτη, κάποιον χωρίς ικανότητα ηγεσίας ή λήψης αποφάσεων, ένα άτομο που χάνει την αίσθηση της καλής κρίσης για ένα δωρεάν πούρο. Ωστόσο, το εκλογικό σώμα πίστευε στον σημερινό πρωθυπουργό με τον ίδιο ρυθμό 32 θέσεις Κνεσέτ».

https://iskra.gr/haaretz-israilini-efimerida-chasame-i-alitheia-prepei-na-eipothei/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...