Μποϋκοτάζ του Ισραήλ όσο πιο βαθκειά τζαι όσο πιο πλαθκιά γίνεται – μια σύγκρουση εποχής


     Μποϋκοτάζ του Ισραήλ όσο πιο βαθκειά τζαι όσο πιο πλαθκιά γίνεται – μια σύγκρουση εποχής

Φαίνεται ότι πιάνει τον μποϋκοτάζ, με διεθνείς φίρμες [ λ.χ. Μακντοναλτς κοκ] να αρκέφκουν να αναλαμβάνουν τον έλεγχο των τοπικών καταστημάτων στο Ισραήλ [τα οποία φαίνεται ότι επαιζαν το ξεδιάντροπα φιλοπολεμικα], λόγω της διεθνούς οργής που οδήγησε σε δραματική πτώση πωλήσεων διεθνώς τζαι ιδιαίτερα σε χώρες με μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες..

Άντε να καταλάβουν τζαι οι αντιγραφείς των θυτών του ολοκαυτώματος, τί θα πει λόμπι. Αφού ως τωρά επαίζαν μονότερμα...

Οι οικονομικοί πόλεμοι έννεν τυχαίοι τζαι εν μπορεί να τους κάμνει μόνο η εξουσία με διαταγές κυρώσεων [που φυσικά εν εφαρμόζονται στους ημετερους]..

Ο οικονομικός πόλεμος για απόσυρση επενδύσεων που την Νότια Αφρική ήταν σημαντικός παράγοντας της κατάρρευσης/παράδοσης του απαρτχάιντ..

Τζαι η Νότια Αφρική του απαρτχάιντ είσιεν πυρηνικά...

Για να αθθυμούνται οι ψευτόμαγκες του Ισραήλ που σκοτώνουν άμαχους ...

Η δικαίωση της Παλαιστίνης θα είναι ένα κομβικό σημείο για μια νέα εποχή, όπου η ισότητα εφαρμόζεται σε όλους χωρίς προνομιακά αποικιακά κράτη με απαρτχάιντ..

Ο χρόνος για το Ισραήλ μετρά ανάποδα πκιον...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...