· Weekly Reievw ΙΙ


Weekly
Reievw ΙΙ

Στην τοπική πολιτική, ο Χριστοδουλίδης τζαι η κυβέρνηση του βολοδέρνει με τις αντιδράσεις σε διορισμούς, μερικοί που τους οποίους ήταν κραυγαλέες γκάφες, που αποσύρθηκαν αμέσως [όπως ο αμίμητος διορισμός στο ΤΕΠΑΚ, απολογητή της Χούντας]..Το θέμα ένεν μόνο οι γκάφες. Εν τζαι το γεγονός ότι ο Χριστοδουλίδης προσπαθεί να συγκροτήσει κάτι σαν βάση με τα κόμματα/κομματιδια του Κέντρου [τα οποία πρέπει να ικανοποιηθούν φυσικά –μαζι με αλλα συμφεροντα], ενώ με τον ένα η τον άλλο τρόπο η κυβέρνηση θα πρέπει να κερδίζει κάθε φορά τη στήριξη ενός από τα δυο μεγάλα κόμματα..

Είναι μια ασταθής κυβέρνηση... τζαι λόγω της μορφής της στήριξης της, επιρρεπής φυσικά στους ημέτερους διορισμούς τζαι στις γκάφες..

Σε τούτο το πλαίσιο, η απόφαση Χριστοδουλίδη, να ανακοινώσει πακέτο μέτρων για τους τουρκοκύπριους, ένεν τίποτε ιδιαίτερα σημαντικό. Αλλά το ότι ανακοινώθηκαν, τζαι αναμεσα τους εν τζαι ένα είδος αποδοχής τζαι ενίσχυσης των επαφών εν θετικό [λαμβάνοντας υπό οψιν ότι πρέπει να ικανοποιηθεί τζαι ο Σιζόπουλος, που είναι βέβαια αμφίβολο τί εκπροσωπεί πκιον – αλλά κρατά τζαι ανεμίζει μια ψήφο τουλάχιστον... αυτή είναι η κατάντια ουσιαστικά ενός κόμματος σε διαδικασία φθοράς]..

Τζαι το ότι έφυεν τζαι ο Γιωργάλας που το υπουργείο άμυνας, εν το λαλείς τζαι άσιημη είδηση... :)

Το κυπριακό θα επανέλθει, αφού έρκεται τζαι η απεσταλμένη του ΟΗΕ... τα απορριπτικά ανέκδοτα θα ξεκινήσουν τα εμβατήρια κοκ..

Θα εν ενδιαφέρον να δούμε τον Χριστοδουλίδη σε τζήνο το σκηνικό..

Διότι η προσφορά προς τους τουρκοκύπριους, έστω τζαι με μισοδότζιη μέτρα, έσιει σαν στόχο τζαι τον ΟΗΕ, αλλά τζαι τις εξωτερικές δυναμικές που θέλουν λύση – τζαι παρά τα απορριπτικά ανέκδοτα εν τζαι πλειοψηφία στο εσωτερικο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...