· «Να σφαχτούν» - τα ισραηλιτικα εσωτερικά των εγκλημάτων στην Γαζα..Η παρακρουση των ακροδεξιων...


·         «Να σφαχτούν» - τα ισραηλιτικα εσωτερικά των εγκλημάτων στην Γαζα..Η παρακρουση των ακροδεξιων...

Καθώς αυξάνεται η εξωτερική απομόνωση του Ισραήλ, τζαι μεχρι τζαι οι ΗΠΑ μασούν τα πκιον, στο εσωτερικό της ισραηλίτικης ακροδεξιάς αρκεφκουν οι αμοιβαίες βρισιές...Αντιπαράθεση του Νετανιάχου με τον ακροδεξιό σύμμαχο του, τον υπουργό οικονομικών, τον Smotrich – η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε τζαι σε ανακοινώσεις των κομμάτων τους:

Ο Smotrich έγραψε στο Χ [Twitter] ότι ο επικεφαλής της Μοσσαντ θα έπρεπε να σταλεί να δολοφονήσει τους ηγέτες της Χαμας τζαι οϊ να διαπραγματεύεται μαζί τους [μετα την νέα προσπάθεια των Αμερικάνων να πέτυχουν κάποια εκεχειρία τζαι για εσωτερική τζαι για διεθνή –στον ΟΗΕ- κατανάλωση].

Το Λικουντ, το κόμμα του Νετανιάχου, απάντησε ότι ο δικός τους εδιάταξε ήδη την Μοσσαντ να το κάμει [να σκοτώσει δηλαδή του ηγέτες της Χαμας – ο καθένας κάμνει μπαϊράμι με τον νου του προφανώς στην ισραηλιτική παράκρουση] τζαι μετα εσυρεν τζαι μια σπόντα για τον ακροδεξιό υπουργό- ότι ο Νετανιαχου εδωσεν του τζαι οδηγίες «να ανοίξει τις βρύσες» [του υπουργείου οικονομικών] για να διανεμηθούν ποσά χρηματων σε «πολίτες, επιχειρήσεις, όσους αναγκάστηκαν να μετακινηθούν, στρατιώτες τζαι εφέδρους». Μια σπόντα δηλαδή ότι ο ακροδεξιός υπουργός φταίει για την μη διάθεση χρημάτων ενισχυσης κοκ..

Τζαι το κόμμα του Smotrich απάντησε εριστικά ότι «οι μόνες βρύσες που ήθελε ο Νετανιάχου να ανοίξουν, ηταν για να χρηματοδοτηθεί η Παλαιστινιακή αρχή, που θα μετάφερε τα χρήματα στην Χαμας»...

Εν ενδιαφέρον να θωρεί κάποιος/α την παράνοια ακόμα τζαι στο εσωτερικό της ισραηλιτικης ακροδεξιάς πκιον.. Οι μεν θεωρούν ότι ο Νετανιαχου εθελεν να στείλει χρήματα στην Χαμας – συνηθισμένη ακροδεξιά παράνοια για να πιάσει ο ένας ψήφους που τους άλλους, αλλα τζαι σπόντα για το ότι ο Νετανιαχου επροσπαθεν να ενισχυσει την διαμάχη Χαμας-Παλαιστινιακής αρχής [σαν τρόπο αποτροπής συνεργασίας των παλαιστίνιων] με το να επιτρέπει παροχή χρημάτων στην Χαμας από το Κατάρ..

Το αγγλικό κείμενο από τον AL Jazeera

“The Israeli PM’s right-wing Likud party has responded to Finance Minister Smotrich’s post on X, after the latter said the Mossad chief should be sent to eliminate Hamas leaders, and not to negotiate with them.

“Prime Minister Netanyahu has already instructed the Mossad to eliminate senior Hamas officials wherever they are, just as he instructed the finance minister to open the taps and ensure that funds reach citizens, businesses, evacuees, soldiers, and reservists,” a Likud statement said.

Smotrich’s far-right Religious Zionist party replied, saying: “The only taps that the prime minister tried to pressure the finance minister to open in all kinds of shady plans are those intended to flow funds to the Palestinian Authority so that it can transfer them to Hamas in Gaza. It is good that the finance minister stood up to the challenge and set a red line.”

https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2023/12/20/israel-hamas-war-live-israel-kills-around-100-palestinians-in-one-day

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...