· Πάλε βιασμός που ισραηλίτικο μπουλούκι; Μα το κωστούην εν θα γράψει κείμενο ξεπλύματος; ...


·        
Πάλε βιασμός που ισραηλίτικο μπουλούκι;

Μα το κωστούην εν θα γράψει κείμενο ξεπλύματος; ...Φαντάσου θράσος οι άλλοι, στο μπουλούκι.. δαμέ εν τους αναλαμβάνει ούτε το Κωστούην σαν πλυντήριο... :)

«Βαρύτατα αδικήματα αντιμετωπίζουν οι πέντε νεαροί Ισραηλινοί που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ομαδικό βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας στην Αγία Νάπα. 

Οι ύποπτοι θα παραμείνουν για άλλες έξι μέρες υπό κράτηση μετά από χθεσινή ανανέωση των σχετικών διαταγμάτων από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ποινική έρευνα. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι τρεις από τους πέντε καθώς οι άλλοι δύο είναι περιορισμένοι με κορονοϊό (εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους) και το δικαστήριο διέταξε ανανέωση κράτησης. Οι Ισραηλινοί, ηλικιών 19 και 20 ετών, αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα που είναι βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, συνουσία διά της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας, άσεμνη επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 3 Σεπτεμβρίου όταν 20χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε νεαρούς από το Ισραήλ στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι ύποπτοι. Η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε πάρτι στην πισίνα του ξενοδοχείου, ένας από τους υπόπτους την προσέγγισε και αφού την άρπαξε από το χέρι την οδήγησε με τη βία στο δωμάτιό του όπου τη βίασε μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...