Το κινητό σκάνδαλο της Εισαγγελίας αρκέφκει να αποκτά τζαι νομικές/πολιτειακές διαστάσεις – τα σκάνδαλα διαπλοκής του Αγγελίδη [τάχα βοηθός γενικός εισαγγελέας] επανέρχονται τζαι φαίνεται να μπαίνουν πκιον τζαι προς διαδικασίες διερεύνησης..



·         Το κινητό σκάνδαλο της Εισαγγελίας αρκέφκει να αποκτά τζαι νομικές/πολιτειακές διαστάσεις – τα σκάνδαλα διαπλοκής του Αγγελίδη [τάχα βοηθός γενικός εισαγγελέας] επανέρχονται τζαι φαίνεται να μπαίνουν πκιον τζαι προς διαδικασίες διερεύνησης..

Η προσπάθεια του Σαββίδη στη Βουλή να το παίξει τζαι παραπονούμενος εν έπιασε τόπο. Αντίθετα, η εστίαση στις συγκρούσεις συμφερόντων στην εισαγγελία φαίνεται να αποκτά διαστάσεις..

Η εμπλοκή του Γενικού Ελεγκτή είναι βοηθητική σε τούτο το πλαίσιο... καθώς φαίνεται να απλώνεται τζαι η ευρύτερη συνειδητοποίηση για το τί γίνεται στην εισαγγελία..

Διότι κάτι πρέπει να γίνει στην εισαγγελία – εν κανεί που εν κραυγαλέα η αντίφαση οι εμπλεκόμενοι στις αποφάσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη να καμώνονται ότι ..τις αξιολογούν αντικειμενικά, η ίδια η περίπτωση του Αγγελίδη φκάλλει μάτι..

Με το που εμπήκε επήρεν απόφαση, διευκολύνοντας τέως πελάτη του ...[υπόθεση Χριστοδούλου κλπ].. Υστέρα ανακαλύφτηκε σχέση του με συμφέροντα από τις εταιρείες παρακολούθησης..

Τζαι καρτερούμε ότι η εισαγγελία εν να δώκει το πόρισμα για το βαν, στην δημοσιότητα;

Το θέμα εν μόνο ότι συγκαλύφκουν... εφτάσαμε στο σημείο να φαίνονταν να συγκαλύφκουν τον εαυτό τους [ο βοηθός γενικός εισαγγελέας, ας πούμε]

Υπάρχει τζαι το προηγούμενο της υπόθεσης Ρίκκου νομικά – έτσι για υπενθύμιση..

Τζαι η κυβέρνηση υποσχέθηκε, μέσω Χριστοδουλίδη προεκλογικά, ότι θα έκαμνε κάτι για το κινούμενο μπάχαλο [όσον αφορά την όποια νομιμότητα στα μάθκια της κοινής γνώμης] στην Εισαγγελία...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...