Αναπαραστάσεις στην μετά τον Αναστασιάδη εποχή


·        
Αναπαραστάσεις στην μετά τον Αναστασιάδη εποχή

Επί Αναστασιάδη, η δημόσια συζήτηση στα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν περιορισμένη λόγω συμφερόντων ιδιοκτήτων... Μετά που τον εξηφορτωθήκαμεν, κάτι κινείται. Όμως, όπως πολλά σωστά το καταγράφει πιο κάτω ο Γιώργος Μιχαήλ, οι κεκτημένες δομές/τάσεις των ίσων αποστάσεων [που ευκόλυναν το προηγούμενο καθεστώς που ενθάρρυνε το ρητορικό πλυντήριο «όλοι είναι ίδιοι»] εξακολουθούν να αναπαράγουν... το να προβάλεις αντιπαράθεση ελεγκτή-εισαγγελέα χωρίς αναφορά στο πλαίσιο, εν παραπλανητικές ίσες αποστάσεις λτδ.. :)

Γιώργος Μιχαήλ

Η πλαισίωση από τα ΜΜΕ της συντονισμένης και σφοδρής επίθεσης του Γ. Εισαγγελέα και του Βοηθού του κατά του Γενικού Ελεγκτή, με τίτλους όπως «Στο κόκκινο η κόντρα Ελεγκτή-Γενικού Εισαγγελέα» και «Σοβαρότατη και πρωτοφανής σύγκρουση θεσμών», αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα που είναι η δυσανεξία των Σαββίδη – Αγγελίδη στη δημόσια κριτική και τον έλεγχο και η ωμή και απροσχημάτιστη προσπάθεια τους να εκφοβίσουν και να φιμώσουν την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Υ.Γ Είναι προτιμότερο, κύριε Γ. Εισαγγελέα, να έχουμε μια λαλίστατη Ελεγκτική Υπηρεσία που κάμνει τη δουλειά της με πραγματική ανεξαρτησία και διαφάνεια, παρά μια άλαλη και άπραγη Νομική Υπηρεσία μπροστά στα σοβαρά φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς, η οποία έχει από καιρό χάσει κάθε ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας λόγω των πράξεων και παραλείψεων της ηγεσίας της που την οδήγησε σε πλήρη ανυποληψία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...