Πως ταυτίζονται οι αυταρχισμοί – τζαι πώς καταλήγουν στο ξέπλυμα του εθνικισμού: ο πιο εθνικιστής υπουργός του Χριστοδουλίδη, αναπαράγει την ρητορική του πλυντηρίου των ουκρανών νεοναζί – του Κωστουθκιού.. Τζαι ανάποδα το Κωστούη συμπληρώνει τον Γιωργάλλα..



·        Πως ταυτίζονται οι αυταρχισμοί – τζαι πώς καταλήγουν στο ξέπλυμα του εθνικισμού: ο πιο εθνικιστής υπουργός του Χριστοδουλίδη, αναπαράγει την ρητορική του πλυντηρίου των ουκρανών νεοναζί – του Κωστουθκιού.. Τζαι ανάποδα το Κωστούη συμπληρώνει τον Γιωργάλλα..

Ίντα χαριτωμένη παρεΐτσα...



Πέρα από τις ατακούλες σαν απεγνωσμένη προσπάθεια να αρθρώσει κάποιος/α κάτι όταν δεν μπορεί να συζητήσει [τζαι για αυτό το αναλωνεται με το πάθος της νεύρωσης στο να μπλοκάρει/λογοκρινει κάθε πιθανότητα διαλόγου που θα αποκάλυπτε την μιζέρια της άγνοιας τζαι των αντιφάσεων του] η ταύτιση με την ακροδεξιά, από το Κίεβο στο Τελ Αβίβ, ενεν απλώς θέμα εξυπηρετήσεων. Εν τζαι ζήτημα ταυτίσεων..

Όποιος ξεπλένει, σιγά σιγά αφομοιώνει το δηλητήριο που πουλά...

Έτσι ο πιο εθνικιστής υπουργός, χορεύει στο ίδιο μοτίβο όπως το Κωστούην που κάποτε ..αν αθθυμάστε, επούλαν τζαι...αντι-εθνικισμό..

Είπαμε το δηλητήριο εισχωρεί τζαι το άτομο καταλήγει να παπαγαλίζει το ίδιο μοτίβο παντού – τζαι καταλήγει απολογητής σε ότι κάποτε υποτίθεται εν εσυμφώνα...

Η εθελοδουλία....;

Υπάρχει ενδεχομενως μια κωμικότητα στον αυτοεξευτελισμό;...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...