· Τελικά οι δυτικοί δεν θα αφήσουν θεσμό που ελέγχουν χωρίς να τον υποβάλουν σε ένα αυτό-εξευτελιστικό στριπ τηζ για την απουσία αμεροληψίας τζαι την εξάρτηση από τις κρατικές πολιτικές της Δύσης..


·        
Τελικά οι δυτικοί δεν θα αφήσουν θεσμό που ελέγχουν χωρίς να τον υποβάλουν σε ένα αυτό-εξευτελιστικό στριπ τηζ για την απουσία αμεροληψίας τζαι την εξάρτηση από τις κρατικές πολιτικές της Δύσης..

Η κωμική απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου για κατηγορίες στον Πούτιν, συνεχίζει μια γελοία ιστορία που απλώθηκε από τον αθλητισμό τζαι φτάνει τωρα στην δικαστική ξεφτίλα..

Αυτοί που δεν μίλησαν για τόσα εγκλήματα, αλλά φυλάκισαν τον Μιλόσεβιτς [ή ουσιαστικά τον καταδίκασαν σε θάνατο μέσα από την μη παροχή της απαραίτητης ιατρικής περίθαλψης για την ασθένεια του], τωρά ..θυμήθηκαν τον Πούτιν, γιατί με αφέλεια νήπιου, υποτίθεται, ευαισθητοποιήθηκαν για κατηγορίες... για απαγωγές παιδιών...

Θυμίζουν πια την Φρειδερίκη του ελληνικού εμφυλίου που ήθελε να κλείνει τα παιδια/συγγενείς των ανταρτών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, τζαι εφώναζεν για.. «παιδομάζωμα»..

Αν το δικαστήριο είχε ίχνος τσίπας, θα μάθαινε πρώτα. Ποιοί σκότωναν παιδιά στο Ντονμπάς με βομβαρδισμούς από το 2014... τζαι για το γιατί οι ρωσόφωνοι με τα μωρά τους φέφκουν ανατολικά μπροστά στους Αζόφ... Εν εξαφανίζονται. Πάσιν σε χώρο που θα αποφύγουν την καταπίεση...

Όπως πολλά σωστά παρατηρεί ο Α. Μπαλασόπουλος πιο κάτω, ουσιαστικά το δικαστήριο σε μια ιστορικά κρίσιμη στιγμή, εθελοντικά μετατράπηκε σε όργανο προπαγάνδας, σε ένα πολεμικό πλαίσιο... Η ό,ποια εγκυρότητα του είναι πια τεκμηριωμένα απούσα...

Antonis Balasopoulos

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Με δεδομένο ότι το σώμα αυτό δεν εξέδωσε ποτε ένταλμα σύλληψης του Τζονσον, του Νιξον, του Κίσσινγκερ, του Κλίντον, των Μπους πρεσβύτερου ή νεότερου, και δε θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης του Τραμπ ή του Μπαιντεν, η ίδια η έννοια του «Διεθνούς» δικαστηρίου γελοιοποιείται.

Η σύλληψη και προσαγωγη του Πούτιν ισοδυναμεί με ενεργή πρόκληση χρήσης εσχάτων μέσων. Δηλώνει, ακριβέστερα, στον Πούτιν ότι δεν πρέπει επουδενί να δεχτεί οτιδήποτε λιγότερο από συντριβή της Δύσης. Δυναμιτίζει κατά συνέπεια κάθε προοπτική συνθηκολόγησης.

Η αδυναμία εκτέλεσης του εντάλματος χωρις καθαρή στρατιωτική ήττα της Ρωσίας ή ανατροπή της ρωσικης κυβέρνησης από φίλο δυτικά στοιχεία υποβαθμίζει περαιτέρω το κύρος του δικαστηρίου, το οποίο ουσιαστικα αυτοαναγορεύεται σε φορέα regime change.

Η απόφαση καθιστά πρακτικά αδύνατη τη συμμετοχή του προέδρου της Ρωσίας σε οποιαδήποτε συνάντηση με οποιονδηποτε δυτικό ηγέτη.

Τυχόν επικράτηση της Ρωσίας θα σημάνει διάλυση του δικαστηρίου, όπως και κάθε θεσμού που συντάχθηκε ανοιχτά με τη μια πλευρά της σύγκρουσης. Η διεθνής τάξη ως τάξη με οποιαδήποτε αξίωση καθολικότητας μπορεί εφεξής να θεωρείται επίσημα νεκρή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...