· Για τον Γενικό Ελεγκτή 2.

·     


  Για τον Γενικό Ελεγκτή 2.

Ο γενικός ελεγκτής είσιεν στήριξη όσον ήταν απέναντι στη διαφθορά.

Η στήριξη που είσιεν εν αφορούσε μόνο τον εαυτόν του τζιαι τις προσπάθειες του, αλλά τζαι το γεγονός ότι ήταν ο μόνος θεσμός που εφαίνετουν να τα βάλλει με την εικόνα συγκάλυψης από άλλους θεσμούς – τζιαι τα mainstream ΜΜΕ..

Εν μπορεί να κρυφκεται όμως κάποιος πίσω από άλλες εμπειρίες ...

Όταν ο Γενικός Ελεγκτής φαίνεται να εμπλέκεται σε προσωπικές επιθέσεις

[τζαι για τούτον έπρεπε να είσιεν μάθει από το φιάσκο της παρέμβασή του στην αντιπαράθεση για τους εκπαιδευτικούς το 2018] χάνει από το κύρος που κέρδισε αλλού..

Όταν φαίνεται να εστιάζει σε μερικά άτομα [παραβλέποντας άλλες ανάλογες περιπτώσεις] τζαι μάλιστα να αναφέρει επιλεκτικά αρχικές κατηγορίες παραβλέποντας δικαστικές αποφάσεις, μοιάζει με κάτι πέρα από ελεγκτική διαδικασία... Μοιάζει με το να έσιει πάλε δυσκολίες το άτομο να διαχωρίσει το επαγγελματικό καθήκον, από μορφές επιλεκτικότητας που θυμίζουν μεροληψία.

Ο Γενικός Ελεγκτής θα αποφασίσει μόνος του ποιά πορεία θα χαράξει – αν θα εστιάσει στο επαγγελματικό καθήκον [στο οποίο απέδειξε ότι έχει και θάρρος και ικανότητα] ή αν θα αφήνει τις όποιες προκαταλήψεις ή προσωπικά αισθήματα να διαπλέκονται με το λειτούργημά του..

Ελέγχεται και αυτός από τους πολίτες....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...