· ΤΟ ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


ΤΟ ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Μια εξαιρετική ανάλυση που συνδέει συνειρμικά το κόλπο που στήθηκε στις εκκλησιαστικές εκλογές, με τα νούμερα του Σαββίδη της Εισαγγελίας – με φόντο του πως η υπονόμευση της Δημοκρατίας με το «καθεστώς έκτακτης ανάγκης» οδηγά σε όλο τζαι πιο κραυγαλέα φαινόμενα διαπλοκής, συγκάλυψης τζαι γελοιότητας..

Τζαι εξηγά επίσης το μπλοκάρισμα της λύσης – τζαι ό,ποιας κίνησης απειλεί να υπονομεύσει το αυταρχικό καθεστώς επιβολής του βαθέως κατεστημένου το οποίο λειτουργει με επιφανειακά σουβενίρ δήθεν δημοκρατικών θεσμών...

Μιχαλακης Σαββιδης Διαφάνεια (Glasnost)

Με την ευκαιρία της απόφασης του Γενικού Εισαγγελέα με βάση τον θεσμό του «δημοσίου συμφέροντος», να αθωώσει τον Κατσουνωτό φαίνεται ξεκάθαρα και στον πλέον αδαή γιατί οι ηγεσίες αυτού του κρατους ουδέποτε ήθελαν λύση του πολιτικού προβλήματος. Αλλά συντήρηση του κρατους του δίκαιου της ανάγκης που μας πλάσαραν το 1963 μετα την αποχώρηση των ΤΚ από την κυβέρνηση. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι θα πέθαινε για πάντα ο τρικέφαλος κέρβερος που τρώει τα σωθικά αυτού του τόπου.

Με πρώτο κεφάλι αντί τη ψήφιση σωστών νόμων για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, ψηφίζουν νόμους όπως τα χιλιοτρυπημένα βρακιά με αποτέλεσμα η πολιτεία να πλημμυρίζει με κάτουρα από παντού.

Το δεύτερο κεφάλι είναι η δημιουργία του θεσμού του καλούμενου «δημοσίου συμφέροντος». Όπου στο όνομα του έγιναν οι περισσότερες παρανομίες.

Και το τρίτο κεφάλι είναι η «Επιτροπή χαλαρώσεων», (επιτροπή που ξηλώνει νόμους δηλαδή), έτσι ώστε αν τους ξεφύγει κάνα παξιμάδι, να το φανέ και αυτό με το ξήλωμα της νομοθεσίας.

Κατά τα άλλα φύγαμε από το Κραν Μοντανα διοτι φταίει η Τουρκική αδιαλλαξία. Και προτιμούμε τη διχοτόμηση έτσι ώστε ο κέρβερος να συνεχίσει να τρώει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...