· Καλά εν δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι δαμέ υπάρχει μπλοκάρισμα ερευνών λόγω σύγκρουσης συμφερόντων;




 Καλά εν δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι δαμέ υπάρχει μπλοκάρισμα ερευνών λόγω σύγκρουσης συμφερόντων;

Σύμφωνα με το Βήμα των Αθηνών ένας δικηγόρος Α.Σ. φαίνεται να έσιει σχέση  τζαι με τις εταιρείες λογισμικών παρακολούθησης...Στον κύκλο των συναγερμικών που αναφέρονταν να είχαν διασυνδέσεις με το καθεστώς Μητσοτάκη, αναφέρεται τζαι ο κ. Αλέξανδρος Σινκα – του οποίου το δικηγορικό γραφείο φέρεται να εμπλεκόταν στην υπόθεση των διαβατηρίων. Απο ότι ακούστηκε ο κ. Σινκα απειλεί με αγωγές. Αν αναφέρτε το ονομα του υποθέτουμε...Γιατι εν κάμνει μια ξεκάθαρη δήλωση ότι εν εσιει εμπλοκή, οτι το Α.Σ εν αναφέρεται στον ίδιο; Ή απειλή αγωγής εν για να λειτουργει σαν λογοκρισία;

Πάντως αν θέλει να κάμει αγωγή στο Βήμα θα την παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...Διότι όπως εν τα δεδομένα εν τζηνον που φωτογραφίζει το Α.Σ.

Τζαι φυσικά θα δημοσιεύσουμε την όποια διάψευση του..

Ο Αγγελίδης εμπλέκεται με τον Αβνί, έκαμνε τον υπουργό τζαι τωρά κάμνει τον εισαγγελέα...

Καλά ποιός εν να διερευνήσει αν λαλεί ψέματα ο Αγγελίδης;

Ανάλογα, αφού ο κ. Σίνκα συνδέεται με την προεδρική οικογένεια ποιός ακριβώς θα διερευνήσει την όποια εμπλοκή του;

Ανάλογη απορία υπάρχει βέβαια τζαι για το οικογενειακό γραφείο του Αναστασιάδη, τον γαμπρό του κοκ..

«Giorgos Koukoumas

Οι πέτρες σηκώνονται, ο ασκός ανοίγει…

Μήνες τώρα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προσπαθεί -και εκ του αποτελέσματος δεν τα καταφέρνει- να αποσείσει από πάνω του την ρετσινιά του διαπλεκόμενου, διαλαλώντας ότι "σηκώθηκαν όλες οι οι πέτρες και δεν βρέθηκαν σε καμιά από κάτω".

Σήμερα, το δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας "Το Βήμα" με τίτλο "Η άγνωστη γέφυρα Ελλάδας-Κύπρου για το σύστημα υποκλοπών" φέρνει στο φως νέα στοιχεία που τον συνδέουν με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και το δίκτυο υποκλοπών που εκτείνεται σε Κύπρο και Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τα νέα στοιχεία κάνουν λόγο για εμπλοκή των δύο εξ απορρήτων συνεργατών των Πρόεδρων της Νέας Δημοκρατίας και του ΔΗΣΥ, αντίστοιχα, στην ιστορία εισαγωγής του διαβόητου λογισμικού Predator στην Ελλάδα, όπου και χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση πολιτικών και δημοσιογράφων. Το δεξί χέρι του Αβέρωφ Νεοφύτου («δικηγόρος Α.Σ.», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα) είχε μέχρι πρόσφατα υψηλόβαθμη θέση στην Πινδάρου και σχετίζεται επίσης -οποία έκπληξις!- με τη βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων... Το δεξί χέρι του Μητσοτάκη είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, που παραιτήθηκε πρόσφατα υπό το βάρος των αποκαλύψεων για παρακολουθήσεις.

ΥΓ. Για την αποκωδικοποίηση του Α.Σ. σε Αλέξανδρο Σίνκα..

«Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος ως διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στο ενδεχόμενο που ο κ. Μητσοτάκης εκλεγεί, έχει φιλικές σχέσεις με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου, με Αλέξανδρο Σίνκα αλλά και με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Γλαύκου Κληρίδη Μιχάλη Σοφοκλέους.

https://www.kathimerini.com.cy/.../oi-anthropoi-poy...

Τον κ. Σινκα δεν φωτογραφίζει αλλα τον καταγράφει η ανάλυση του Documento – εκεί τουλάχιστον όταν τον ρώτησαν αρνήθηκε μεν, αλλα οι έρευνες της εφημερίδας δείχνουν μια μάλλον περίεργη [για την άρνηση] σειρά συμπτώσεων...:)

https://www.documentonews.gr/article/to-kypriako-kleidi-poy-anoixe-tin-porta-tis-elladas-gia-to-predator/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0-NSWUhD45Vt_ryCmqu50mE7hVtKUctwULHoOA05swNJixoFFoZpZNJ60#Echobox=1667797096


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...