Ενδεικτικό της κωμικότητας της υποτιθέμενης Εισαγγελίας της Δημοκρατίας – η όπως φημολογείται ότι απορούσε ο Κώστας Κληρίδης για την αστυνομία του Ιωνα – «Εχεις τους εμπιστοσυνη;»...:)


 
Ενδεικτικό της κωμικότητας της υποτιθέμενης Εισαγγελίας της Δημοκρατίας – η όπως φημολογείται ότι απορούσε ο Κώστας Κληρίδης  για την αστυνομία του Ιωνα – «Εχεις τους εμπιστοσυνη;»...:)

Το σχετικό με τις φυλακές σκάνδαλο του Κατσουνωτού που επήρεν τους παραπάνω χρόνο να το μελετήσουν από ότι επήρεν του Αιμιλιανίδη να πάρει καταθέσεις τζιαι να το συντάξει, το οποίον επίσης έχουν χωσμένο. Το συγκεκριμένο επαραδόθηκε στην εισαγγελία πριν που το πόρισμα για τα τηλέφωνα τζια ναρκωτικά στες φυλακές. Είσιεν θεωρηθεί υποτίθεται επείγον γι αυτόν εβάλαν στενά χρονοδιαγράμματα στον Αιμιλιανίδη. Τούτον το επείγον ακόμα μελετούν το τζιαι τούτον για τα τηλέφωνα επροχώρησεν άρον άρον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...