· Πάντως ο Δρουσιώτης, φαίνεται να ξεφουρνίζει το τί εκαμναν οι παρέες του στον Πολίτη...


                                                                               Από το «Κράτος Μαφία»

·         Πάντως ο Δρουσιώτης, φαίνεται να ξεφουρνίζει το τί εκαμναν οι παρέες του στον Πολίτη...

Ώστε στην υπόθεση Λοϊζίδου, εμπλέκετουν ο Νεοκλέους;

Τί θα γίνει Καλατζή;

Κάμνεις ασκήσεις στο «Πώς καταπίνεται η γλώσσα»;

Τα άλλα τα αστεράκια της παρέας του Πολίτη;

Μούγκα;... :)

Χαριτωμένο..

Εν ο δικός σας που τα λαλεί... Τούτην τη φορά. Επειδή τότε ελαλούσαν τα μη δικοί τους τζιαι επιχειρούσαν να τους χαλάσουν τον καλόν ονομα. Μάνα μου ρε...:) 

Ο Δρουσιώτης  φαίνεται να τεκμηριώνει, σαν εκ των έσσω, ότι ο Πολίτης λειτουργούσε σαν προέκταση των συμφερόντων του δικηγορικού γραφείου Νεοκλέους..

Με το αζημίωτο;.. :)

Κοίτα να δεις... :)

ΥΓ. Η υπόθεση Λοϊζίδου ξέσπασε με πρωτοσέλιδα του Πολίτη ακριβώς πριν μια δικαστική διαδικασία, στην οποία η κ. Λοϊζίδου εκπροσωπούσε την Εισαγγελία [τότε που ήταν Εισαγγελία της Δημοκρατίας ο Κώστας Κληρίδης, τζαι όχι το καθεστώς των Σαββίδη-Αγγελίδη Αναστασιάδη – Αβέρωφ λτδ]...Μάλλον ο Πολίτης/Καλατζής εθέλαν μέσα που την δαιμονοποίηση/λάσπη να κερδίσει ο αντίπαλος της εισαγγελίας..

Εν τζαι τούτος ενας «δικαστικός τρόπος» - να κερδίζονται δίκες με πρωτοσέλιδα λάσπης?...Αφού περνά τούτον για «δημοσιογραφία», why not?.. :)

Τζαι μαζί με τον αντίπαλο ήταν τζαι τα συμφέροντα/απωθημένα Νεοκλέους φαίνεται..

Τί καλή παρέα. Από το «τα λέμε όλα» στο «έχουμε πρωτοσέλιδα ειδικών συμφερόντων»;... :)

ΥΓ 2. Για όσους εν αθθυμουνται ο Νεοκλεους εισιεν τα με τον Κ. Κληρίδη γιατί έστειλε στο δικαστήριο, τζαι μετα [από ένα έντιμο δικαστήριο] φυλακή τον Ρικκο τζαι τον γιο Νεοκλεους για την υπόθεση της Providencia [όταν το δίδυμο, σύμφωνα με την καταγγελία, εμασιετουν να κανονίσει που τα μέσα στην Εισαγγελίας να πιάσουν μια περιουσία στην Ρωσία οι πελάτες]. Η Λοιζιδου εισιεν γνωματεύσει αρνητικα για την μεταφορά του γιου Νεοκλεους στο Μέλαθρο – μια μεταφορά που εφαινετουν να εν τζαι προνομιακή συγκριτικά με άλλες. Αλλα στο εσωτερικό κοσμο της εξουσίας η ισότητα εν τζαι εν βασική αρχή φαίνεται...:)]


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...