Μια ιστορική αποκωδικοποίηση του τί σήμαινε πάντα το «Ανήκουμεν στην Δύση»: αφιερωμένο στη δουλοπρέπεια που εκλιπαρεί με τη ευχή να βρεθεί, κάπου στο βάθος, τζαι λλίην τσίπα από αυτούς που εκλιπαρούν γονυπετείς... :) Μιχαλακης Σαββιδης


Μια ιστορική αποκωδικοποίηση του τί σήμαινε πάντα το «Ανήκουμεν στην Δύση»: αφιερωμένο στη δουλοπρέπεια που εκλιπαρεί με τη ευχή να βρεθεί, κάπου στο βάθος, τζαι λλίην τσίπα από αυτούς που εκλιπαρούν γονυπετείς... :)
Μιχαλακης Σαββιδης 

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ……

Ακριβώς αυτό….. Τους ανήκουμε….Είμαστε δικοί τους «ψυχή τε και σώματι». Έχουν τίτλο ιδιοκτησίας πάνω μας…

Η Δύση ουδέποτε ήθελε συμμάχους. Μόνο σχέση αφέντη και υπηκόων….Όταν η Δύση λέει πηδάτε οι υπήκοοι το μόνο που μπορούν να ρωτήσουν είναι …«πόσο ψηλά». Χρήσιμους ηλίθιους θέλουν τύπου Ζελενσκυ, που είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον τόπο τους για μερικά δωράκια for services rendered. Οι υπόλοιποι όταν εξαντλήσουν την χρησιμότητα τους τρώνε κλωτσιά στον πισινό. Ρίξτε μια ματιά στην πρόσφατη ιστορία. Είδατε τις σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν που μετα από 20 χρόνια Nation Building (Εδώ γελάμε), τους αφήσαν στο έλεος των Ταλιμπάν? Οι Ζελένσκιδες του Αφγανιστάν το έσκασαν την τελευταία στιγμή με τα δωράκια, ενώ η Δύση άρπαξε όλο των πλούτο του Αφγανιστάν που ήταν σε δυτικές τράπεζες.

Τι νομίζετε ότι ήταν το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord 1 & 2?...Κρατική τρομοκρατική επίθεση ενάντια σε ειρηνικές υποδομές ενός πιστού Ευρωπαίου συμμάχου. Αυτό ήταν και τίποτα περισσότερο. Επειδή τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι με διαδηλώσεις.. Όταν δεν διστάζουν τα ποδοπατήσουν ισχυρούς Ευρωπαίους, τι νομίζετε ότι θα κάνουν σε εμάς.? Και εμείς σαν υποτακτικά σκυλάκια προσπαθούμε να είμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Φτάσαμε στο σημείο να αλωνίζουν οι Ισραηλινοί μέσα στα χωριά μας, τη στιγμή που η ΕΦ δεν το εχει κάνει. Έδωσε εντολή η Δύση να στείλουμε τον Εξοπλισμό της ΕΦ στην Ουκρανία και ο ΔΗΣΥ φώναξε… «Γιαβόλ μον Καπιτάν». Να μας υπαγορεύουν ποιο ξένο διπλωμάτη θα δούμε. Και όταν μας υποσχέθηκαν όπλα μας υπέβαλαν όρους πια πλοία να δεχτούμε στα λιμάνια μας. Που ούτε για νερό ή παγωτό δεν πρέπει να τα αφήσουμε. Θέλουν να μας βάλουν στο ΝΑΤΟ. Καμία ένσταση. Αλλά να ενημερώσουν τον Κυπριακό λαό για το άρθρο 5 της συμμαχίας, που λέει ότι σε περίπτωση που μια χώρα μέλος της δεχτεί επίθεση, όλοι υπόλοιποι θα πρέπει να στείλουν στρατό να την στηρίξουν. Είναι Κύπριοι έτοιμοι να στείλουν τα παιδιά τους? Έμειναν ψήγματα αξιοπρέπειας η κυριαρχίας σε αυτό το τόπο που τον κυβερνούν οι διάφοροι Ζελένσκιδες?

Θέλετε να είμαστε με τη Δύση? Ναι να είμαστε. Εκατό φορές να είμαστε. Αλλά σαν σύμμαχοι, φίλοι, συνεργάτες. Όχι υποτακτικοί, δουλοπάροικοι και να τρέχουν οι δικοί μας Ζελενσκιδες, να μας κατεβάζουν τα βρακιά για χάρι της Δύσης. Ενώ αυτοί εξασφάλισαν τους λογαριασμούς τους σε εξωτικούς προορισμούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...