· Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο το «ασυμβίβαστο» εν περίπτωση που τρέχει τόσο με τα διαβατήρια, όσο τζιαι με την κατασκοπεία.


·         Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο το «ασυμβίβαστο» εν περίπτωση που τρέχει τόσο με τα διαβατήρια, όσο τζιαι με την κατασκοπεία. Τζιαι τρέχουν τζαι σε ευρωπαϊκό επίπεδο με σοβαρές συνέπειες όι μόνο για το ... «αοριστον» της κυπριακής αξιοπιστίας αλλά τζιαι το απτόν της επίπτωσης στην οικονομία (λόγω ενδεχόμενων κυρώσεων/ προστίμων) ειδικά σε μια περίοδο που η οικονομία απειλείται σημαντικά..

Επίσης το θέμαν, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Θωμά Αντωνίου, η οποία είναι τζαι μια έμμεση επίθεση στο ΓΕΣΥ,  δεν είναι μονο ότι η συγκεκριμένη επιτροπή εν σαν το φάντασμα. Εν θέμα ότι εμφανίστηκε να κάμει την πρώτη τζιαι μοναδική ως τωρά αυτεπάγγελτην έρευνα τωρά τζιαι για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ εν είδε τόσα τζιαι τόσα άλλα. Εν θέμα ότι κανονιζει με τον γραμματέα του υπουργικού ακόμα τζιαι χώρο για τες συνεδρίες της, εν θέμα ότι εν υπάρχει πουθενά για να κάμει κάποιος καταγγελία άμαν θέλει. Άρα ο ρόλος της ποιός ακριβώς ένει? Το δικόν της ασυμβίβαστο που τα ίδια τα μέλη της επιτροπής εν το θωρούν ποιός τζιαι με ποιόν τρόπον εννά το ερευνήσει? 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...