Μερικοί τζιαμέ στον Πολίτη, έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να κωδικοποιηθούν σαν το πλυντήριο ομαδικών βιασμών;



·         Τζαι αφού αποδώσαμε τα εύσημα, σε όσους διαφωνούμεν μεν, αλλά οι οποίοι είχαν την τσίπα να στηρίξουν τουλάχιστον με κάποια συνέπεια την θέση τους, ας δούμε τζαι την ξεφτίλα. Μερικοί τζιαμέ στον Πολίτη, έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να κωδικοποιηθούν σαν το πλυντήριο ομαδικών βιασμών;

Εν εξηγείται διαφορετικά το χαζοχαρούμενο σχόλιο, του όποιου σχολιαστή, μετά την κίνηση του εισαγγελέα να κατηγορήσει την Γεωργία – λειτουργώντας ουσιαστικά σαν δικηγόρος των κατηγορουμένων της επιφανούς οικογένειας που τρέχουν να ξεπλύνουν διάφοροι από την Θεσσαλονίκη στην Λευκωσία..

Δεν ήταν δύσκολο για τον σχολιογράφο να ξέρει/μάθει ότι η στάση της αστυνομίας τζαι οι εκ των φαινομένων καθυστερήσεις της ήταν ύποπτες. Αλλά ακόμα τζαι η ανακοίνωση του εισαγγελέα μύριζε από απόσταση ξέπλυμα. Όπως τζαι η απόλυση του «εισαγγελέα διαφάνειας»..

Παραθέτουμεν πιο κατω σαν ενδειξη αναλυτικού λόγου για το θέμα, μια προσεκτική αναλυτική οπτική για την δήλωση του εισαγγελέα την οποία κάποιοι στον Πολίτη θα εν καλά να μάθουν να εφαρμόζουν [τζαι να κατανοούν εννοείται.. :)]– εκτός βέβαια αν κάποια αορατα συμφέροντα στο βάθος προκαλούν/θελουν την ανάγκη στήριξης/ξεπλυμα μερικών ημετερων..:) [όπως λ.χ. τότε με την Λοιζιδου που εμφανίστηκαν ξαφνικά τζαι μαγικά στον Καλατζή υποκλοπές ακριβώς λίγο πριν μια επίμαχη δικαστική διαδικασία.. :) ....Με ανάλογα συμφέροντα.. :) ...]

«Akis Gavriilidis

Αν ευσταθούν τα αποσπάσματα που διέρρευσαν (και γιατί διέρρευσαν;) από την εισήγηση της εισαγγελέως για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, νομίζω ότι όντως υπάρχει ένα ζήτημα. Και συγκεκριμένα, μία κάποια υπέρβαση αρμοδιοτήτων, αν όχι με την τυπική πάντως με την ουσιαστική έννοια.

Δεν είναι δουλειά του εισαγγελέα να επεκτείνεται σε αξιολογήσεις της μήνυσης, και ακόμα λιγότερο της προσωπικότητας του μηνυτή/-ύτριας. Δουλειά του/ της είναι να αξιολογήσει το ανακριτικό υλικό και να εισηγηθεί αναλόγως. Αν κρίνει ότι δεν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις, ΟΚ, προτείνει να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο -και το συμβούλιο θα κρίνει. Εκτός βέβαια αν διαπιστώνει ότι τελέστηκε εκεί κάποιο αδίκημα, οπότε πρέπει να πει ποιο και να ασκήσει σχετικές διώξεις. Αν όχι, όμως, είναι εκτός θέματος να λέει μέσα στην εισήγηση ότι η μήνυση είναι "μυθοπλασία" και να υποθέτει ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι.

Για να γίνει δεκτή η εισήγησή της, αρκεί να ισχυριστεί -και να πείσει, βεβαίως- ότι δεν υπάρχουν, και δεν μπορούν να βρεθούν, επαρκείς αποδείξεις ότι αληθεύει η μήνυση. Δεν χρειάζεται να αποδείξει και ότι είναι σίγουρα ψευδής.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...