· Ο Ακάμας σαν πολιτικό τζαι Ιστορικό ζήτημα


·         Ο Ακάμας σαν πολιτικό τζαι Ιστορικό ζήτημα

Το ζήτημα του Ακάμα είναι σχετικά απλό πια όπως έχει κωδικοποιηθεί μέσα από τόσους αγώνες από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Θα ανάμενε κανείς ότι θα είναι ξεκάθαρη πια η εικόνα μπροστά στις συνέπειες από τα σκάνδαλα της ανεξέλεγκτης ανάπτυξης – που αφορούν όχι μόνο τις οικολογικές συνέπειες αλλά, ακόμα πιο σημαντικά, την διάχυση πια της διαφθοράς στους πολιτειακούς θεσμούς με ξεδιάντροπες παραβιάσεις τον νόμων/κανονισμών [όπως έγινε με το σκάνδαλο των διαβατηρίων – από το οποίο πλούτισε μια μικρή ομάδα ατόμων σε βάρος της κοινωνίας τζαι της ίδιας της Δημοκρατίας] ....Ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου η προστασία της ποικιλότητας του πλανήτη είναι μέρος της ανάγκης οικολογικής προστασίας του μέλλοντος της ανθρωπότητας..

Πολιτικά, κατά συνέπεια, αλλά τζαι Ιστορικά, η διαφύλαξη του Ακάμα θα έπρεπε να είναι κατανοητή. Όμως η διαπλοκή που έμαθε στην αρπαχτή σε βάρος των υπολοίπων απλώνεται για μια ακόμα κίνηση κατά των κοινών..

Είναι σε τουτο το πλαίσιο που η μαζική πορεία του Σαββάτου, ήταν τζαι μια επιστροφή της κυπριακής αμφισβήτησης στους δρόμους αλλά τζαι μια αναγκαιότητα του μέλλοντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...