· Εικόνες από την προέλαση των πολιτοφυλακών των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπας – τζαι μαλιστα που δυτικό πρακτορείο ειδήσεων..:)



·         Εικόνες από την προέλαση των πολιτοφυλακών των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπας – τζαι μαλιστα που δυτικό πρακτορείο ειδήσεων..:)

«Δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters που βρίσκονται σε εδάφη ελεγχόμενα από τη Ρωσία, νοτιότερα, είδαν αποδείξεις της προέλασης των Ρώσων στην πόλη Σβίτλονταρσκ, απ’ όπου αποχώρησαν οι ουκρανικές δυνάμεις στις αρχές της εβδομάδας. Η πόλη είναι πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο των φιλορώσων μαχητών, οι οποίοι κατέλαβαν το τοπικό κυβερνείο και κρέμασαν στην πόρτα του μια κόκκινη σημαία με το σοβιετικό σφυροδρέπανο.

Σε πλάνα που τραβήχθηκαν από το Reuters με τη βοήθεια μη επανδρωμένου, τηλεχειριζόμενου αεροσκάφους, φαίνονται δεκάδες κρατήρες στο εγκαταλειμμένο πλέον πεδίο της μάχης, έναν καταπράσινο αγρό περιστοιχισμένο από κατεστραμμένα κτίρια. Οι φιλορώσοι μαχητές δρούσαν από τα χαρακώματα.»

https://www.onalert.gr/kosmos/oykrania-allagi-stin-dynamiki-tis-machis-chiliades-rosoi-stratiotes-proelaynoyn-sta-anatolika/465093/?fbclid=IwAR2XB9vQsNkVbsM3qPzpfPU6zDa1bCXyRSCkXi5YObn9eed2X3lV1IZvsAw

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...