· Η εκδήλωση για τον Ασσάνζ ήταν απρόσμενα μαζική... Έντζισε προφανώς μια ευαίσθητη χορδή σε μια κοινωνία που ζει, τζαι θωρεί πκιον με γυμνό ματι, τις απόπειρες των ΜΜΕ για χειραγώγηση τζαι συγκάλυψη/ξέπλυμα..




·         Η εκδήλωση για τον Ασσάνζ ήταν απρόσμενα μαζική... Έντζισε προφανώς μια ευαίσθητη χορδή σε μια κοινωνία που ζει, τζαι θωρεί πκιον με γυμνό ματι, τις απόπειρες των ΜΜΕ για χειραγώγηση τζαι συγκάλυψη/ξέπλυμα..

Η παρουσία τζαι η ομιλία του κ. Φράγκου της Ένωσης Συντακτών ήταν τζαι μια φωνή συμπαράστασης στον Ασσάνζ τζαι στον αγώνα ευρύτερα για ελεύθερη έκφραση, από τους δημοσιογράφους σαν εργαζόμενους..

Το ότι αναπόφευκτα οι αναμενόμενοι/φερέφωνα εδισπιρκάσαν ήταν ίσως επιβεβαίωση ότι η εκδήλωση λειτούργησε τζαι εξωτερικά σαν στήριξη σε ένα σύμβολο του αγώνα για ελεύθερη πληροφόρηση των πολίτων, αλλά τζαι εσωτερικά. Για όσους προτιμούν τους μονόλογους αναπαραγωγής του λόγου της εξουσίας, με λογοκρισία της άλλης άποψης, ήταν μια εκδήλωση που τους αθθύμισε μάλλον το πόσο δεν πείθουν πκιον... Η γελοιότητα να διεκδικάς έκφραση για τον εαυτό σου τζαι να απαιτεις λογοκρισία για Άλλους, καταλήγει αναπόφευκτα να φαίνεται για αυτό που είναι: Κωμική..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...