· Τζαι η Κύπρος είσιεν το μερτικό της... στην καχυποψία των ΜΜΕ..



Στο ΡΙΚ είχαμε το αμίμητο σκηνικό να γίνει παρέμβαση για να μην μιλήσει βουλευτής της ΕΔΕΚ, ο Ευσταθίου, ο οποίος πλέον είναι σε αντιπαράθεση με τον Σιζόπουλο. Ο δημοσιογράφος, ο  κ. Φοινικαριδης, σε μια κίνηση αξιοπρέπειας, παραιτήθηκε από την εκπομπή, προκαλώντας, αν όϊ τίποτε άλλο, εστίαση στη λογοκρισία του ιδρύματος..

Ταυτόχρονα μια διεθνής [με δυτική εστίαση μάλιστα] αξιολόγηση για την ελευθερία της έκφρασης, βρήκε την χώρα του καθεστώτος «μένουμε Ευρώπη» να κατρακυλά. Μάλιστα το πιο ενδιαφέρον είναι ότι την πιο ψηλή βαθμολογία η Κύπρος είσιεν την επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια – 16, το 2012..

Μετά ήρταν οι «μένουν Ευρώπη» τζαι κατρακύλησε η χώρα στο 65...

Είναι να μην είναι καχύποπτος ο κόσμος;..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...