Aγγελία από απελπισμένη γυναίκα ψηφοφόρο! της Ευγενίας Βασιλούδη


Ζητείται γεναίκα! νέα, μορφωμένη, καλλιεργημένη, τζιαι προπάντων νοικοτζυρά !!
Με διοικητικές ικανότητες, γνώσεις και ενδιαφέρον για θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης. Βασική προϋπόθεση για τη θέση, εναλλακτικές προσεγγίσεις, σε όλα σχεδόν τα θέματα.
Η θέση για την οποία προορίζεται θα κενωθεί τον επόμενο Φεβρουάριο. Για τα ίδια καθήκοντα οι επιλογές που υπάρχουν, πάσχουν συνολικά και ποικιλοτρόπως. Ξέρω πολλές που είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή! Είμαι σίγουρη ότι ξέρετε τζιαι σεις άλλες τόσες καταλληλότερες από τες επιλογές που μάχουνται να μας πασάρουν.
Χρειάζεται θηλυκός νους για να προχωρήσουμε τζιαί πολλές μπορούν να νοικοτζυρέψουν τον τόπο πολλά καλύτερα.´Ισως να πάμε παρακάτω με πιο αισιόδοξη προοπτική, αλλά θα πάμε στη κάλπη με καλύτερη διάθεση αν μεν εν άλλον...
Μόνον όχι αποχή, πάντα ψηφίζουμε! Θέλουμε να ψηφίσουμε τζιαι τωρά. Γί αυτό πρέπει να «δημιουργήσουμε» επιλογή για τους απελπισμένους ψηφοφόρους. Θα ψηφίσουμε και τη δεύτερη Κυριακή και σίγουρα θέλουμε να τους χαλάσουμε τη σούπα!
Τα καθήκοντα είναι μάλλον απίθανο να τα αναλάβει… αλλά ότι μαζέψουμε θα το πουλήσουμε ακριβά τη δεύτερη Κυριακή και σας θυμίζω ότι όλα στο τέλος μπορεί να παίζονται σε 1000 κάτι ψήφους!
Nα πούμε ότι αυτό ακριβώς έχουν υπόψη τους να κάμουν οι μισοί υποψήφιοι που έχουν εξαγγείλει υποψηφιότητα, θα εξαργυρώσουν ότι μαζέψουν την πρώτη Κυριακή. Θα τα καταφέρουμε να μαζέψουμε πολλούς παραπάνω ψήφους, εγώ ξέρω ήδη 500 απελπισμένους. Ελάτε να αρχίσουμε να ξηλώνουμε τούτο το δίχτυ που έντεχνα απλώνεται και αρχίζει να μας παγιδεύει….
Στο χαρακτικό πιο κάτω η ίδια απελπισμένη πριν 30 περίπου χρόνια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...