Ενδιαφέρον Αρχειακό υλικό: Πως να επιβιώσετε με χιούμορ μιας προεκλογικής εκστρατείας.. Στον Πολίτη, Μάιος 2022...

Καλά η προεκλογική μερικών έφτασε τζαι στο σημείο του εκλιπαρειν;

Άκου επιχείρημα απελπισίας – εν «ρατσισμός» εναντίον του Αβέρωφ γιατί εν φαίνεται .. «ωραίος»...Οποτε, για να καταλάβουμε τον πάτο στον οποίο μπορεί να φτάσουμε τελικά με ετσι προεκλογική, ο τυπάκος που στήνει κόλπα στήριξης της κυβέρνησης που στήνει τζαι ξεπλένει ρατσιστικά θεάματα, που συνεργάζεται με το  γελαμ κλπ κλπ, εν να μας φκει τζαι θύμα.. [εστω ιδιότυπου..:)..άκου διατύπωση..] «ρατσισμού»;..

Να τον λυπηθούμε δηλαδή;

Οξα να αντιπαραβάλουμε το ιστορικό κυπριακό σχόλιο: «Τζηνος ελυπηθηκεν μας τούτα τα 10 χρόνια που στήνει θεάματα τζαι κόλπα στην ρασιη μας;»..

Εχουμεν να δούμε προφανώς, τζαι να απολαύσουμε πολλές περιστροφές ανεμόμυλων...τζαι μεταμορφώσεις εννοιών των λέξεων...

Αν υποψιάζεστε ότι η αντιπάθεια για τον Αβέρωφ πηγάζει από την εικόνα του σαν διαπλεκόμενου, το προβλημα σύμφωνα με τον συγγραφέα εν ότι εν εκαταφερεν, τα γερημα, να «σκοτώσει» την εικόνα. Παρα τα περιφερόμενα θεάματα..

«Η αδυναμία του επίσης να «σκοτώσει» την ισχυρή εντύπωση ότι εξυπηρετεί μεγάλα συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων, δεν εξαλείφθηκε ούτε μέσα από την εντατική του προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, όταν αποφάσισε να επισκεφθεί αγρότες, κτηνοτρόφους και βιοτεχνίες για να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους απλούς ανθρώπους.»

Δηλαδή, θα μπορούσε να πει κάποιος/α, μήπως το θέμα ενι ότι εν εξεγέλασεν τούτην την φορά;..:)

Τζαι τι μπορεί να κάμει για εσάς ο Αβέρωφ σύμφωνα με τους υποστηρικτές του;

«Να κουμαντάρει» την κοινωνία..:)

Δηλαδή θα την ελεγχει;...Αρα, για να ξέρουμε δηλαδή, εκτός από βαν παρακολουθήσεων [όπως κυκλοφορεί] εν να κατεβαινουν τζαι τανκς ας πουμε;...:)

Μερικοί ίσως να έχουν παράξενες νοσταλγιες..:)

Τι ακριβώς φοβούνται μερικοί τζαι θέλουν «κουμάντο»;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...