· Weekly Review: ο επικοινωνιακός πόλεμος τζαι η κατασκευή θεαμάτων στο παγκόσμιο χωρκό.

 

Τούτην την εφτομάδα στο ουκρανικό το μπλοκ της Δύσης που θέλει παράταση του πολέμου, το έριξε, μαζί με τους νεοναζί εκπροσώπους της στην Ουκρανία, στην κατασκευή θεαμάτων δαιμονοποίησης της Ρωσίας – οι εξεγερμένοι της ανατολικής Ουκρανίας είναι έτσι τζαι αλλιώς ρατσιστικά λογοκρινόμενοι/αόρατοι για τις φιλελέ ψυχές στην Δύση.. Αρχικά στην Μπούτσα εμφανίστηκαν πτώματα στον δρόμο μετά που έφυγαν οι Ρώσοι. Τζαι ύστερα ισως να εφτάσαν τζαι στο σημείο να ρίχνουν πυραύλους στην ανατολική Ουκρανία για να ρίξουν την ευθύνη στους Ρώσους. Τζαι χωρίς ανεξάρτητες πηγές, τα δυτικά ΜΜΕ τα οποία χρίστηκαν από το καθεστώς έκτακτης ανάγκης/λογοκρισίας της Άλλης άποψης, το οποίο έχει επιβληθεί στους πολίτες των δυτικών κρατών, σαν τα μόνα που δικαιούνται να πακετάρουν πληροφορίες για το κοινό, αναπαραγουν πειθηνια. Έτσι το δυτικό κοινό βομβαρδίζεται ανελέητα με την πιο χοντροκομμένη προπαγάνδα ανάμεικτη με συναισθηματικούς οδυρμούς.

Η παράσταση Ζελένσκι, όμως, στην ανατολική Μεσόγειο κατάληξε σε μπούμερανγκ, όπως τζαι οι δυτικες ελπιδες στην Ουγγαρία.  Οι Ούγγροι έγραψαν κανονικά την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ σε συνεργασία με τοπικές υπηρεσίες Ζελενσκι στην Ουκρανία τζαι κέρδισε ο Ορμπάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...