Θεάματα τζαι λογοκρισία στην εποχή του «καθεστώτος εξαίρεσης» στις δυτικές δημοκρατίες... – όταν ο μπαμπάς Μπάϊντεν απαιτούσε σαν αποικιακός κυβερνήτης να απολυθεί ο γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας. Τζαι όταν ένα εμπορικό κέντρο μετατρέπεται σε αποθήκη όπλων, αλλά η τηλεοπτική παρουσίαση της στόχευσης του ξεχνά να το αναφέρει... :)

 

Μιχαλακης Σαββιδης

Ψες το ΡΙΚ μας έδειξε ένα διασκεδαστικό φιλμάκι όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαιντεν, εκβίασε την Ουκρανική κυβέρνηση ότι αν δεν πέταγαν έξω με τις κλωτσιές το Γενικό Εισαγγελέα της χώρας, δεν θα τους έδινε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια δάνειο που τους υποσχέθηκε. Οι Ουκρανοί αντέδρασαν αρχικά διοτι είναι κυρίαρχο κράτος και κανένας δεν θα τους πει ποιος θα είναι ο γενικός εισαγγελέας τους. Τελικά όμως υπέκυψαν και του έκαναν το χατίρι. Ο κ. Μπαιντεν ευχαριστημένος και γελώντας αποκάλεσε τον τότε Ουκρανό ηγέτη «son of a bitch». Ωραία μέχρις εδώ. Μόνο που το ΡΙΚ δεν μας είπε γιατί η μανία του Μπαιντεν να διώξει τον ουκρανό γενικό εισαγγελέα. Διάφορα πουλάκια λένε ότι κυνηγούσε τον γιο του Αμερικανού προέδρου για παράνομες δραστηριότητες στην Ουκρανία. Ένα από αυτά είναι οι New York Times.

Βλέπετε η Ουκρανία είναι κυρίαρχο κράτος και πρέπει να στηρίξουμε την επιθυμία της να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ. Σύσσωμη η Δύση στήριξε αυτό το δικαίωμα και φτάσαμε μέχρι τον πόλεμο για αυτό το θέμα. Η Ουκρανία όπως δεν εχει το κυρίαρχο δικαίωμα να αποφασίσει ποιος θα είναι ο Γενικός Εισαγγελέας της χώρας. Αυτό εναπόκειται στον κ. Μπαιντεν.

Και πάλι ψες το ΡΙΚ μας πληροφόρησε ότι οι Ρώσσοι βομβάρδισαν ένα εμπορικό κέντρο. Κακό αυτό. Πολύ κακό. Το ΡΙΚ όμως δεν μας είπε γιατί τόση μανία Ρώσοι βομβαρδίζουν εμπορικά κέντρα. Μας το είπε η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ και το ΤικΤοκ σήμερα. Το εμπορικό κέντρο είχε μετατραπεί σε αποθήκη όπλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...