· Weekly news 1 – το ουκρανικό σαν σύμπτωμα του μετα-αποικιακού κόσμου που αναδύεται



Η αντιπαράθεση στην Ουκρανία αρκέφκει να αποκτά ένα ακόμα πιο σαφές μετα-αποικιακό πλαίσιο. Η προσπάθεια των ΗΠΑ να απομονώσουν την Ρωσία, οικονομικά τζαι επικοινωνιακά, φαίνεται να συναντά ένα τείχος, το οποίο συγκροτούν οι μεγάλες δυνάμεις του αναδυόμενου τέως αποικιακού κόσμου, τζαι χώρες που άντεξαν τις δυτικές επεμβάσεις.

Η προσπάθεια της Δύσης [των ΗΠΑ με την ΕΕ σαν εξαρτώμενο υποχείριο] να μετατρέψει την ρωσική επέμβαση σε μια παγίδα για την Ρωσία – τζαι να δώσει έτσι ένα «μάθημα» στους μη ευρωπαίους «υπάνθρωπους», όπως αποκαλούν οι νεοναζί του Κιέβου τους Ρώσους τζαι τον υπόλοιπο πλανήτη εκτός Δυσης, μάλλον οδηγείται σε αδιέξοδο.

Οι Ρώσοι τζαι οι πολιτοφυλακές των Λαϊκών Δημοκρατιών της ανατολικής Ουκρανίας απλώνονται σταθερά με εμπέδωση, ελέγχοντας [ή απελευθερώνοντας για τους ίδιους] ήδη το ένα τρίτο της χώρας.

Τζαι στην Δύση αντίθετα, η συνοδευτική αύρα της αποικιοκρατίας, ο ρατσισμός, οδηγείται σε ένα κωμικό κρεσέντο. Τάχα ευαισθησία για τους ουκρανούς που κινούνται προς την Δύση, αλλά απόλυτη λογοκρισία για τους ουκρανούς [της ανατολικής τζαι της νότιας Ουκρανιας] που υπέφεραν, έγιναν πρόσφυγες ή αντιστάθηκαν στους νεοναζί του Κιέβου τζαι της δυτικής Ουκρανίας. Πίσω στις εποχές που οι δυτικοί θα κατακτούσαν τον κόσμο ..για να τον εκπολιτίσουν.. τζαι υπήρχαν διαφορετικά ειδη ανθρώπων...

Εν για τούτο που η αντοχή της Ρωσίας φαντάζει στον εκτός Δύσης κόσμο, την πλειοψηφία του πλανήτη, δηλαδή, σαν το όριο που συναντά επιτέλους η ασυδοσία της μετααποικιακής Δύσης. Τα όριά της... τζαι στρατιωτικά τζαι που την άποψη της οικονομικής τζαι επικοινωνιακής επιβολής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...