Σε λλίον τζαιρόν πάντως εν να υπάρχει ανάγκη για δημοκρατικό κίνημα στην Δύση αν συνεχιστεί η υστερία..


Πάει που την λογοκρισία στον ρατσισμό τζαι τουτο που φκαίνει στην επιφάνεια εν ένα βαθύτερο απωθημένο. Τούτος ο αχταρμάς που ανακατώνει την ΕΣΣΔ [«οι κομμουνιστές» το οποίο φαινεται να κινητοποιεί τοπικά τα ορφανά της ΕΟΚΑ β που εντυθήκαν φιλελέ μασκέ] τζαι την αυτοκρατορικη Ρωσία [τσάρος, βάρβαροι Ασιάτες κλπ] εν ένα κοκτέιλ ρατσισμού τζαι αυταρχισμού που εν η Δύση [σαν πολίτες, σαν κοινωνίες που κέρδισαν κάτι μετά το 1945  τζαι την δεκαετία του 1960] που θα πληρώσει το κόστος στο τέλος με τις όποιες αυταρχικές συνέπειες..

Στο βάθος τούτου του υστερικού οχετού που θωρούμεν, υπάρχει φυσικά το ντε φάκτο γεγονός της κρίσης της δυτικής ηγεμονίας παγκόσμια. Η επιφύλαξη [στην Ασία όλες οι μεγάλες δυνάμεις αρνήθηκαν ταύτιση με την Δύση] εν διάχυτη ακριβώς γιατί η Ρωσία στα μάθκια των μη δυτικών εμφανίζεται σαν ένα οριο στις αυθαιρεσίες της Δύσης..

Τζαι έτσι κλίμα διεθνώς προκαλεί εσωτερικές υστερίες σε όσους είχαν μάθει [ή ζούσαν με την φαντασίωση] να εν οι «ηγεμόνες» του πλανήτη..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...