Το άγχος των φερέφωνων του ΝΑΤΟ για την απείθαρχη αριστερά





Το μένος μιας μερίδας των δεξιών ΜΜΕ, για την άρνηση υποταγής της αριστεράς στο ΝΑΤΟ είναι χιουμοριστικό για την περιρρέουσα υποκρισία [ποιοί μιλούν για βομβαρδισμούς, θύματα, πρόσφυγες τζαι ειρήνη] αλλά τζαι διπλά ενδεικτικό της εποχής:

Από την μια είναι σαφές ότι δεν κατάφεραν να επιβάλουν στην κοινωνία την υποταγή στην Νατοϊκή λογοκρισία τζαι τον ανάλογο ρατσισμό. Η προσπάθεια να πουλήσουν απλοϊκή ταύτιση «εισβολής»/ «εισβολής» ξέφτισε γρήγορα για μια μερίδα του πληθυσμού που το έψαξε κάπως – ιστορικά τζαι συγκριτικά. Εν τζαι το γέρημο το πραξικόπημα – τζαι στην Λευκωσία του 1974 τζαι στο Κίεβο του 2014.

Οπότε, καθώς η αντίσταση πολλαπλών εστιών [για το νεοναζισμό από το 2014, για τον αντι-ρωσικό ρατσισμό, για την δυτική υποκρισία που τωρά αθθυμήθηκε την ειρήνη κοκ] άρχισε να απλώνεται, είχαμε τζαι τις κωμικές παραστάσεις... Ο Νομικός ισως να ηρέμησε κάπως – έσιει εφτομάδα να δούμε επίπεδο «πουτινίτσας». Ο Κωστούης [ή η επιχείρηση γενικότερα..:)] πουλά Ουκρανία [με πάθος που αθθυμιζει το ξεπλυμα των τραπεζών την προηγουμένη δεκαετία. Ατε να μεν πουμε, από οίκτο, την συνειρμική προέκταση των διαφημιστικών πακέτων..:)]...Δακρύβρεχτα θεάματα [ποιός;. Το Κωστούην που ήταν «standing with Israel» σε κάθε βόμβα που έριχνε το κράτος του απαρτχάιντ στην Μέση Ανατολή, τζαι όπου τις έριχνε.. :)] ...Ο Στόγιας από ότι μεταφέρθηκε έσιει αυπνίες, ενώ ο Σ. Αντωνίου [των εθνικοφρόνων σωματείων λτδ] είσιεν τζαι ανάλυση  για να διαφωτίσει την ανυπόταχτη αριστερά ότι .. «έχασε το δρόμο» [όταν το καγρι γίνεται φαντασίωση προφανώς...:)]. Άμα ο απόγονος της ΕΟΚΑ β ενοχλείται, κάτι καλό μάλλον γίνεται... :).. Εν όπως τον Γρίβα που εθελεν τζαι «αριστερους εθνικοφρονες».... Άμα βρεθεί στα θκυο στενά η εθνικοφροσύνη θα φανταστει τζαι θα πουλήσει ό,τι νά’ ναι...

Από την άλλη, πέρα από την αντίσταση στο λαϊκό επίπεδο στην νατοϊκή επιβολή, το δισπίρκασμα της δεξιάς τζαι των φερέφωνών της μάλλον έσιει να κάμει τζαι με το ότι νοιώθουν το τέλος μιας εποχής. Όπου ας πούμε ταυτίζονταν με αμερικάνικους βομβαρδισμούς τζαι μετά επουλούσαν τους σαν «ρεαλιστική πραγματικότητα».. Τωρά τί να πουν μπροστά στην πραγματικότητα ότι οι ΗΠΑ που τους είχαν σαν φερέφωνα να φωνάζουν για «Μαδούρους», τωρά εκλιπαρούν τον Μαδούρo για να συνεργαστεί μαζί τους; Αύριο τα φερέφωνα, τζαι τα πρωτοσέλιδα, μπορεί να γλείφουν επίσης, τζαι ξανά, τζιαμέ που φτύνουν σήμερα..

Άμα είσαι πρόθυμος ιθαγενής να προσφέρεις υποταγή, φωνάζοντας ό,τι σου πασάρουν, μάλλον εν καλά που ανησυχείς...

Καθώς αλλάζει ο κόσμος, εσύ θα μείνεις ξεκρέμαστος σαν Ζελένσκι όταν ο Κοϊμόσκι [ο ολιγάρχης πίσω από τον ηθοποιό που κάμνει τον πρόεδρο] θα παίρνει τις αποφάσεις.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...