Τζαι μια αποδόμηση της λαφαζανιάς ότι ο Λαβρώφ αναγνώρισε κλπ «τουρκοκυπριακό κράτος» κλπ.. [Κατασκευή δυτικών θεαμάτων υστερίας από τοπικούς εργολάβους... :)]

 

Antonis Balasopoulos

Βλέπω να αναπαράγεται στην Κύπρο η αντίληψη ότι ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ "αναγνώρισε το ψευδοκράτος."

Όσο σουρεαλιστικό και να ακούγεται αυτό για όποιον γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα για τον τρόπο με τον οποίο αναγνωρίζονται κράτη στην εξωτερική πολιτική, είναι ακόμη πιο εξωφρενικό το "τεκμήριο" που παρατίθεται.

Ο Λαβρόφ δήλωσε (χρησιμοποιώ τη μετάφραση που κυκλοφορεί από τους κατηγορώντες, είναι επαρκέστατη):

«Κοιτάξτε την Κύπρο. Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου έχει ανακηρυχθεί μονομερώς στον βορρά. Αρνείται να συμμορφωθεί με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αλλά κανείς δεν αρνείται στους εκπροσώπους της Βόρειας Κύπρου το δικαίωμα να συμμετάσχουν στον διάλογο».

Επειδή φαίνεται πως έχει πλέον χαθεί όχι απλά η λογική αλλά και η ικανότητα ανάγνωσης της ελληνικής γλώσσας, επαναλαμβάνω ως bullets:

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου έχει ανακηρυχθεί μονομερώς στον βορρά.

Αρνείται να συμμορφωθεί με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Aυτό, διατείνονται κάποιοι που έχουν κάψει και τα τελευταία κύτταρα του εγκεφάλου τους, είναι "επίσημη αναγνώριση της ΤΔΒΚ."

Στην πραγματικότητα, ο Λαβρόφ λέει: Ακόμη και ένα κράτος που έχει ανακηρυχθεί μονομερώς και αρνείται να συμμορφωθεί με το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ γίνεται δεκτό σε συνομιλίες με την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο από την ίδια όσο και από τον ΟΗΕ, ενώ η Ουκρανία αρνείται να συνομιλήσει μαζί μας, που είμαστε ένα πλήρως αναγνωρισμένο κράτος.

Ντρέπομαι που πρέπει να σας εξηγήσω την ελληνική γλώσσα, πραγματικά. Είπαμε αντιρωσικό φανατισμό και υστερία, αλλά έχετε κάψει τα φρένα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...