· Τα ΜΜΕ θα παρελάσουν όποιον/α αθθυμηθούν για να δημιουργούν κατσιαρίσματα για την αντιπολίτευση;


Τελικά, μαλλον δεν ήταν τυχαίο που ο ΔΗΣΥ, τζαι τα περιρρέοντα συμφέροντα, φαίνεται να αγωνίστηκαν με πάθος τζαι απαράμιλλο άγχος  για να λογοκρίνουν τις σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές με πολιτικές αναφορές. Το πιο προσφατο θύμα φαίνεται να ήταν ο Γιόρτσιος..

Αν δει κανείς πως λειτουργούν τα εκ ΔΗΣΥ ελεγχόμενα κανάλια για την προεκλογική διαδικασία, με εστίαση στην αντιπολίτευση, το πρώτο θέμα αν υπήρχε σάτιρα δεν θα ήταν η εμμονή των καναλιών με τους υποψήφιους, αλλά οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι τζαι οι εμμονές τους... τζαι φυσικά, όχι μόνο των καναλιών..

Ψάχνουν με τόσο πάθος να έβρουν πιθανούς υποψήφιους που νοιώθεις ώρες ώρες ένα οίκτο για την κατάντια των δημοσιογράφων. Αφού τελειώσαμε με το κωμικό σήριαλ Παμπορίδη, ξεκίνησε μια νέα σειρά ονομάτων. Εν πολλά δύσκολα μαθηματικά να καταλάβουν οι δημοσιογράφοι ότι πρώτα εν να δουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τις θέσεις που θα διαμορφώσουν τζαι μετά εν να έβρουν υποψήφιο;...Είναι σαν να υπάρχει μια νευρωτική εμμονή [ ή διαταγή;.. :)] να ψάχνουν οποιονδήποτε έσιει κάποιο όνομα για να σύρουν το ονομα του/της στην αρένα... Σε λλίον εν να αρκέψουν να ρωτούν όποιον δουν μπροστά τους αν εψήφισε αντιπολίτευση – τζαι άρα αν θα εν υποψήφιος... Πατάτες αντιναχτές που τους αξίζει - τους δημοσιογράφους ..Αλλά λογόκρινε τζαι το χιούμορ το καθεστώς... :)

Η αιτία προφανώς είναι το άγχος του επιτελείου Αβέρωφ που θέλει να κάμνει προεκλογική μέσω μετατοπίσεων. Διότι ξέρει ότι εν τραβά ο ίδιος –εν αντιπαθής, με εικόνα πολιτικάντη που εν μπορεί να τον εμπιστευτεί κάποιος/α. Αλλά έσιει επιχορηγήσεις που φτάνουν στα οικονομικά τα καναλιών τζαι εφημερίδων;... :)

Η ανακύκλωση ονομάτων, παρά τις διαψεύσεις των κομμάτων, έσιει σαν στόχο αρχικά να δημιουργεί ένα αίσθημα διαφωνιών σε δημόσιο φόντο – η καημένη η Μηλιώτη, που κατάντησε σύμβολο του Συναγερμισμού στα ΜΜΕ, εβούρησεν σαν την κωμική φιγούρα mappet show να ψάξει για διαφωνία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ στις προεδρικές, από μια διαφωνία Κουλία-Λουκαΐδη...Τέτοιες ανάγκες..

Ευρύτερα, ο Αβέρωφ τζαι τα δίκτυα του θα προσπαθούν να επιτεθούν στην αντιπολίτευση τζαι τον υποψήφιο της για να μεταφέρουν τα προβλήματα του ΔΗΣΥ ποτζεί... διότι ο Αβέρωφ τωρά προσπαθεί να συνάξει τα ασυμμάζευτα στον ΔΗΣΥ τζαι να αντιμετωπίσει την πιθανότητα ότι αρκετοί συναγερμικοί θα προτιμήσουν Χριστοδουλίδη... Οπότε ο εχθρός, όπως παπαγάλισε πειθήνια τζαι η Ξένια είναι... το ΑΚΕΛ.. τζαι μετά θα είναι τζαι το ΔΗΚΟ... :) ..Για να μην φαίνεται το πρόβλημα στο εσωτερικό της συναγερμικής μάντρας... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...