· Προεκλογικά – περί ΔΗΠΑ τζαι γιατί δεν συμμετέχουν σε αξιωματα στο κόμμα του Κάρογιαν οι Μουσιούτας, Βότσης τζαι Τρυφωνίδης...

Κανονικά, με βάση την τάση των εκ καθήκοντως δημοσιογράφων που υποτίθεται [διότι μάλλον χειραγώγηση φαίνεται να προσπαθούν να κάμουν] καλύφκουν την προεκλογική περίοδο, το σκηνικό στην ΔΗΠΑ, που υποτίθεται, και πάλι, ότι εκφράζει ένα 6% των ψηφοφόρων, θα έπρεπε να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως – όπως τα «χαλιά» τζαι το «ελαφρύ προβάδισμα» του Παμπορίδη που πουλούσαν μερικοί/ες από φτηνό αέρα όπως αποδείχτηκε..

Στην ΔΗΠΑ, λοιπόν, τα στελέχη που αποχωρήσαν από το ΔΗΚΟ πριν τις βουλευτικές τζαι εκ των φαινομένων, έφεραν μια μάζα ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ [να πουμε 3 με 4%;] στο σχήμα που είχε στήσει ο Κάρογιαν, δεν συμμετέχουν σαν αξιωματουχοι στο κόμμα. Οι μεν Μουσιούτας τζαι Τρυφωνίδης, επελεξαν να μεινουν «εκτος ηγετικης πυραμιδας» – ενώ ο Προκοπίου [που δεν εκλέγηκε τελικά] επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» [βλ. φιλελευθερος, 17/2, σελ. 6] τζαι για τον Βότση [που εκλέγηκε αλλά έφαεν του την θέση ο Κάρογιαν, σαν πρόεδρος του κόμματος] έμεινε μετέωρο το γιατί. Περιμένει να φύει ο Κάρογιαν τζαι να του δώσει την θέση; Καλά κρασιά.. :)

Επί της ουσίας αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι οι 4 τέως βουλευτές του ΔΗΚΟ, ή έστω οι 2 που εκλέγηκαν, θα μπορούσαν να διαφωνήσουν με τις επιλογές του σχήματος Κάρογιαν – το οποίο βασίζεται σε τέως διορισμένους του Αναστασιάδη [όπως τον αμίμητο Λακκοτρύπη που επέβλεψε με φούσκες τζαι ανοησίες το ναυάγιο του προγράμματος γεωτρήσεων]..

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΔΗΠΑ του Κάρογιαν μπορεί να πάει με Αβέρωφ, στον οποίον οφείλει καρέκλες, αλλά τζαι με Χριστοδουλίδη, αν έχουν επαφή με τον Πάλμα..

Οι αποχωρήσαντες από το ΔΗΚΟ, όμως, έχουν μια αυτόνομη [από τον Κάρογιαν] βάση τζαι άρα μπορεί να παίξουν σε διάφορα ταμπλό..

Όπως έφυαν, ας πούμε, από το ΔΗΚΟ μπορεί να φύουν με περισσότερη ευκολία από την ΔΗΠΑ.. που είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει στο μέλλον. Τζαι υπάρχει βέβαια τζαι το ζήτημα αν οι Δηκοϊκοί που στήριξαν συγκεκριμένα άτομα στις βουλευτικές, θα τα ακολουθήσουν στις προεδρικές, ή αν θα επιστρέψουν, έτσι τζαι αλλιώς, στον ιστορικό τους χώρο...

Οπότε, όπως τζαι με την ΕΔΕΚ, τζαι σε τούτο το σχήμα, την ΔΗΠΑ, μάλλον φαίνεται ότι θα έχουμε ευμετάβλητες στάσεις τζαι ροές..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...