· Ο διορισμός του συζύγου της κ. Κυριακίδου: ένα ενδιαφέρον τραπεζιτικό-πολιτικό δίκτυο. Που φυσικά εν έσιει αίσθηση καν της έννοιας της σύγκρουσης συμφερόντων κοκ..

 


Δεν πρέπει να ξηχάνουμε τις τράπεζες. Διότι αυτές μας εσύραν στην κρίση την περασμένη δεκαετία τζαι τούτες εν τωρά ο μηχανισμός ελέγχου της κυπριακής κοινωνίας που ξένα συμφέροντα, κομπιναδόρων τζαι μη, που συμμετέχουν στη ροή κεφαλαίων [τζαι για ξέπλυμα], τζαι που μπορούν να ελέγχουν μέσω τραπεζών τζαι τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Τζαι να κτίζουν μια επέκταση του ελεγχόμενου πελατειακού κράτους, με αβέρτα διορισμούς ημέτερων..

Ο σύζυγος της κ. Κυριακίδου, η οποία πριμοδοτήθηκε αφάνταστα από το κράτος της δεξιάς, έπιασε τζαι διορισμό. Η κ. Κυριακίδου ένεν απλώς συναγερμική, είναι επίσης από την ιστορική οικογένεια τοπικού ελέγχου της Τράπεζας Κύπρου στην οποία ανήκει  τζαι ο Π. Πολυβίου. Ο κύριος του οποίου το δικηγορικό γραφείο είσιεν διάφορα δίκτυα διαπλοκής με μέλη του Ανώτατου δικαστηρίου από ότι μάθαμε, την περιοδο που τζήνος εκτυπιέτουν στα δικαστήρια ενάντια στον έντιμο Γενικό Εισαγγελέα, τον Κώστα Κληρίδη. Η οικογένεια Κυριακίδη είχε κατηγορηθεί ότι είχε ύποπτες διασυνδέσεις/συναλλαγες με τραπεζιτικά οικονομικά συμφέροντα. Ίσως έχουμε τζαι διορισμό αποφυγής ερευνών; Ένεν έτσι που έφκαλε ο Χαρούλης τον φίλον του τον Χατζηγιάννη που την διερεύνηση για τα έργα τζαι ημέρες του την περίοδο των κλειστών των τραπεζών;

Coletis Chris

«Πήγε προεδρος της Μ.Τ.Ν για να παρακολουθεί τον κόσμο .

Αυτος είναι ο Κυριακιδης ο συζυγος της Στέλλας Κυριακιδου-Τριανταφιλιδου Ταμιας Αναστασιαδη που πριν τις προεδρικες εκλογες του 2018 εκταμίευσαν από τον Συνεργατισμό 400 εκατομμύρια και κάθε μέρα κρατούσε μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά και σκορπούσε χρήμα σε ΜΜΕ

….. Τελικα ο Αναστασιαδης αγόρασε τις εκλογες με τα χρήματα του κόσμου στον συνεργατισμό ….

Πρώην Γενικός Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας Κύπρου της περίοδο της Απατης ΧΑΚ η συζυγος του αδελφοτεχνη του προέδρου Τράπεζας Κύπρου και ο Πολυβιου γαμπρος στην Τράπεζα Κύπρου και στην Άλφα Τράπεζα …. Ζητω το Καρτέλ ..

το Βιογραφικό του :

Ο κ. Κυριακίδης, με την πολυσχιδή συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας, καθώς και με τη μακρόχρονη εμπειρία του στον χρηματοπιστωτικό κλάδο θα βοηθήσει σημαντικά την ΜΤΝ να επιτύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους.

Η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου από τον κ. Κυριακίδη έρχεται στην πιο σημαντική φάση εδραίωσης του πρωταγωνιστικού ρόλου της ΜΤΝ στις τηλεπικοινωνιακές και τεχνολογικές εξελίξεις της Κύπρου.

Ο κ. Κυριακίδης γεννήθηκε το 1948 και είναι οικονομολόγος. Εξειδικεύτηκε στις Τραπεζικές Εργασίες στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Bank of America. Ασχολήθηκε επί μακρόν με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Τραπεζική Πρακτική. Εργάστηκε για πέντε χρόνια σε εισηγμένη εταιρεία στη Γλασκώβη, Σκωτία, ως Administrator / Auditor.

Από το 1980 έως το 2011 ανέπτυξε σημαντική σταδιοδρομία στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο: Περιφερειακός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της USB Bank Cyprus.

Η ΜΤΝ, με την ανάδειξη του κ. Κυριακίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο, αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα και επενδύει περαιτέρω στις προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας.»

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...