Το μπλοκ της αντιπολίτευσης:

 


Το μπλοκ της αντιπολίτευσης:

Το ΑΚΕΛ ηταν τζαι είναι το ιστορικό κόμμα της αντιπολίτευσης. Το ότι κατάφερε να σταθεί στα ποθκια του την περασμένη δεκαετία είναι φόρος τιμής για την ιστορική μνήμη, τζαι ιστορική συνείδηση, των κυπριακών λαϊκών στρωμάτων, αλλά τζαι για το ότι το μέλλον που έρκεται, όπως φαίνεται τζαι από διάχυση της κυπριακοτητας, αλλά τζαι των κινητοποιήσεων [νέων αλλά τζαι εργαζομένων] στο δρόμο, θα δημιουργήσει μια νέα δυναμική για την αριστερά – σε ένα νέο πλαίσιο. Ενδεχομένως, αντίστοιχο με τις μεταμορφώσεις της δεκαετίας του 1940 τζαι 1970. 

Μαζί με το ΑΚΕΛ φαίνεται να συγκροτήθηκε τον τελευταίο χρόνο μια αντιπολίτευση, η οποία δεν χειραγωγείται από τα κόλπα του Αβέρωφ, τις εξαγορές του προεδρικού κοκ... Είναι σημαντικό αυτό το μπλοκ τζαι όσοι αλλοι/ες ταυτιστούν μαζί του να έχουν πλειοψηφία στην Βουλή – για να ελέγχεται η εξουσία, αλλά τζαι για να γίνει μια δημοκρατική διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα έρτουν πριν τις επόμενες προεδρικες εκλογές με τις οποίες θα ξεφορτωθούμε ιστορικά, ελπίζουμε, την διαπλοκή από την εξουσία..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...