Ο Αβέρωφ των αμίμητων στιγμών και γκαφών έχει επίσης χαλαρώσει, έχοντας την αίσθηση ότι μιλά σε χρυσόψαρα χωρίς μνήμη – εχοντας βέβαια φροντίσει να εξαφανίσουν όποιο/α δημοσιογράφο θα μπορούσε να τους κάμει άβολη ερώτηση


Ο Αβέρωφ των αμίμητων στιγμών και γκαφών έχει επίσης χαλαρώσει, έχοντας την αίσθηση ότι μιλά σε χρυσόψαρα χωρίς μνήμη – εχοντας βέβαια φροντίσει να εξαφανίσουν όποιο/α δημοσιογράφο θα μπορούσε να τους κάμει άβολη ερώτηση. Απαγγελίες ποιημάτων επιπέδου δημοτικού κατάντησε το ΡΙΚ ας πουμε;..

Ο Αβέρωφ, λοιπόν, στην νέα εκδοχή του είναι υπέρ του Γεσυ τώρα, όπως είναι τζαι υπέρ των τσεκκουθκιών, τζαι υπέρ του δημόσιου χρέους για επενδύσεις από το δημόσιο κοκ..

Για τις αμίμητες δηλώσεις του στο ΡΙΚ το Σάββατο για την δημόσια υγεία:

Andreas Chrysanthou

«Ακουγα πριν λίγο στο ΡΙΚ τον κ Αβέρωφ Νεοφύτου να δίνει παράσταση..

Πόσο θράσος να εμφανίζεται για παράδειγμα σαν αγωνιστής της υγείας του λαού...

Ειδικά για το ΓΕΣΥ, που η ύπαρξη του στον καιρό της πανδημίας συνέβαλε σημαντικά στην αντιμετώπισή της, πρέπει να μην έχει μούτρα να εμφανίζεται.

Είναι ακόμα φρέσκες οι μανιώδεις του προσπάθειες μαζί με τον Σιζόπουλο, σε πλήρη συντονισμό με τις ασφαλιστικές και την ΟΕΒ, να πείσουν τους γιατρούς να το πολεμήσουν με υποσχέσεις ότι θα το τουμπάρουν. Προκαλεί αηδία η υποκρισία του, αν γνωρίζει κάποιος αυτά που ως πρόεδρος του συνδέσμου γιατρών του Γεσυ μαζί με αρκετούς συναδέλφους βιώσαμε.

Αν η αριστερά με τη στάση της και με ανιδιοτελή στελέχη της σε διάφορα μετερίζια δεν πάλευε με πάθος, το ΓΕΣΥ, αν δεν ναυαγούσε, θα ήταν μια θλιβερή σκιά του σημερινού (που έχει φυσικά ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του)..»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...