Η προεκλογική εκστρατεία της δεξιάς, των υποκατάστατών της, τζαι των ΜΜΕ της έχει φτάσει πια στο ανεκδιήγητα κωμικό. Δεν καταλαβαίνουν προφανώς ότι έχει ξεκινήσει πια μια ιστορική διαδικασία, η οποία θα τους σαρώσει αργά ή γρήγορα


Η προεκλογική εκστρατεία της δεξιάς, των υποκατάστατών της, τζαι των ΜΜΕ της έχει φτάσει πια στο ανεκδιήγητα κωμικό. Δεν καταλαβαίνουν προφανώς [ή δεν μπορούν να κατανοήσουν τις συνέπειες] ότι έχει ξεκινήσει πια μια ιστορική διαδικασία, η οποία θα τους σαρώσει αργά ή γρήγορα [τζαι ότι μάλλον θα τους εσύμφερε το γλήορα για να μην χρεωθούν τζαι άλλα] ....Απλώς το παλεύουν σε ένα είδος αυτό-εξευτελισμού [αρνούμενοι την ύπαρξη τους – δίνοντας υποσχέσεις ότι θα είναι αυτό που δεν ήταν] με στόχο να καθυστερήσουν την διαδικασία. Να κρατήσουν κόσμο στην αποχή [με το συναγερμικό κόλπο «όλοι ειναι ίδιοι» - άρα αφήστε τους συναγερμικούς να μασούν μόνοι τους] υποσχόμενοι στους οπαδούς τους ότι θα αλλάξουν για τους Άλλους, αλλά θα είναι ίδιοι για τους ημέτερους. Παραμιλούν πια..

Μερικά από τα κωμικά της περιόδου: Ο Αναστασιάδης που απειλούσε τον Γενικό Ελεγκτή τώρα δηλώνει  ότι «ουδείς τον εμπόδιζε» να κάμει έρευνα. Δεν έχουν τσίπα πκιον. Ηλικιωμένος άνθρωπος να εξευτελίζεται έτσι.

 Ή ξαφνικά αυτός που ναυάγησε το Κραν Μοντανά, που δεν έμεινε ρατσιστική α-νοησία που δεν αναμάσησε, που εγκρινε τα ττέλια του Νουρή σαν όργανο του τουρκικού εθνικισμού, που προωθούσε τα δυο κράτη,  υπόσχεται τώρα... ότι θα ανοίξει τα οδοφράγματα τζαι ζητά από τους αφελείς να θυμηθούν το 2004.. Κατάντια..

Τί προτείνει ο ΔΗΣΥ πέρα από μια εξαπάτηση; Αν είχε στοιχειώδη εντιμότητα θα επρεπε να έβαζε μια καρέκλα για κομματικο σύμβολο..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...