• Το παρελθόν απέναντι στο μέλλον ΙΙ: Ένας αυταρχισμός που δεν σέβεται πκιον ουτε καν τα δημοκρατικά θεσμικά προσχήματα .


Το παρελθόν απέναντι στο μέλλον ΙΙ: Ένας αυταρχισμός που δεν σέβεται πκιον ουτε καν τα δημοκρατικά θεσμικά προσχήματα .

 Διέρρευσε [σκόπιμα ή μη] ότι η κυβέρνηση [τζαι ο εξαρτώμενος εισαγγελέας;] προσπαθούν τωρά να έβρουν κάτι ενάντια στον ζωγράφο, τον Γ. Γαβριηλ, που εκφράζει με το έργο του το ανθρωπινο αίσθημα υπέρ των φτωχών/μεταναστών [το οποίο πηγάζει από την παραδοσιακή χριστιανική κουλτούρα], τζαι την μνήμη για το κριτικό λαϊκό αίσθημα απέναντι σε μορφές εξουσίας. Τζαι οι του υπουργειου μιας κυβερνησης που μολις ετεκμηριωθηκε ποσο βαθκια εν χωσμενη στην διαπλοκη [τα μισα διαβατηρια εν παρανομα – υπαρχει τζαι παρακατω πατος;] εκατάληξεν στο να αντιγραφει τον αυταρχισμό της εποχής της χούντας. Για να έχουμε εικόνα τί άφησε τζαι ο κ. Γλαύκος να κρύφκεται στο εσωτερικό του δήθεν φιλελέ κόμματός του. Ένας αυταρχισμός του Μεσαίωνα. 

Το ότι ο Ερντογάν την ίδια εφτομάδα εξαπέλυε μύδρους ενάντια στους τουρκοκύπριους που αρνούνται να υποταχθούν στη επιβολή της θρησκευτικής προπαγάνδας στο κοσμικό σχολείο, εν εκφραστικό: 

Ο Προδρόμου σαν εκφραστής της ακροδεξιάς, συμπεριφερόταν [όπως η ακροδεξιά του 74]  σαν απόηχος του εθνικισμού της Άγκυρας – ο Ερντογάν θέλει μαθήματα κορανίου, το υπουργείο του Προδρόμου θα διερευνά τα εθνικά-θρησκευτικά φρονήματα των εκπαιδευτικών [με φόντο τους μύδρους του αρχιεπίσκοπου]; Μια ξεκάθαρη παγκύπρια [τζαι των 2 κοινοτήτων] αποκάλυψη της αντιπαράθεσης την οποία ζούμε αυτήν την ιστορική περίοδο – τζαι ποιοι είναι συμμαχοι ποιων...:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...