• Μνήμες γελοιότητας – αθθυμάστε την ψευτομαγκιά «θα δημοσιεύσουμε τα πρακτικά»; Τα ίδια ξανα τωρά που τους εξευτελίζει ο Τσαβούσογλου..



Μνήμες γελοιότητας – αθθυμάστε την ψευτομαγκιά «θα δημοσιεύσουμε τα πρακτικά»; Τα ίδια ξανα τωρά που τους εξευτελίζει ο Τσαβούσογλου..

Τότε, την περίοδο του Κραν Μοντανά, το εσωτερικό σύστημα ελεγχου/λογοκρισίας/μετατοπισης [με παραδειγματα όπως τους «Αχ Μουσταφά»/Κασκάνη, τους «ηγέτες» που «κάνουν τσεκ ματ»/Διονυσίου-Τζίβας, τζαι τα υπόλοιπα αναλογα των αλλων καθεστωτικών ΜΜΕ] προσπαθούσε να συγκαλύψει τζαι να λογοκρίνει ότι όλοι οι εξωτερικοι παρατηρητές είχαν δει τζαι καταγράψει - την ευθύνη, δηλαδη, του Αναστασιάδη. Ηταν τοτε που ακουστηκε για πρωτη φορα το βορειοι τζαι νοτιοι Κυπριοι αλλα ο Φουρλας εισιεν κλειστα τα αυτια το καημενουλικο, τζαι η Θεοχαρους ηταν ακομα στην κωμικη περιοδο του να αυτό-πυρποληθει. Σε μια φάση, τοτε, όταν τζαι η εσωτερική αμφισβήτηση άρχισε να διογκώνεται, με παραπομπές τζαι του Άϊντε, αρκεψαν, οι επισημοι [όχι απλα τα φερεφωνα στα ΜΜΕ] του καθεστώτος, να απειλούν ότι θα «δημοσιοποιούσαν ..πρακτικά..»

Φυσικά δεν το έκαμαν. Ήταν η συνηθισμένη ψευτομαγκιά για να ρίξουν σκόνη στα μάθκια τζαι σανό για τα πρόβατα που τους πίστευαν ακόμα. Διότι η πραγματικότητα είχε αρχίσει από τότε να φαίνεται – ότι ο Αναστασιάδης με την συμπεριφορά του έδωσε το «ελεύθερο» στο τουρκικό ναυτικό να κάμνει ότι θέλει γύρω από την Κύπρο...Τζαι ετσι σε δοσεις μετα παραδεχτηκαν ότι ο Ανασταισαδης μιλουσε για «δυο κρατη», ο ιδιος αναφερτηκε σε βορεια θαλασσα – αλλα μετα ετρεχε το επιτελειο να τα συγκαλυψει..Περασαμεν από την φουσκα του «Νικ-αρος» στην μιζερια του «Μα εγω εν τζαι...»..:)

Τζήνη την ψευτομαγκιά των «πρακτικών» θύμισε προσφατα η αντίδραση των κωμικών φιγούρων του καθεστώτος, όταν ανακοινώθηκε ότι η Τουρκία είχε καταθέσει πρακτικά συνομιλιών με Αναστασιάδη.. Στην αρχή είπαν ότι είχαν τζαι τούτοι πρακτικά, ύστερα αρκέψαν να τα μασούν... Υγείαν.. :)

Όποιος τους πιστεύκει – τζαι τούτους τζαι τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, καλά να πάθει..:)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...