Η «δημοσιογραφία» που υπηρετούσε την εξουσία: όχι μόνο αναπαρήγαγε ένα φτηνό ψέμα αλλά εσυγκαλύφκαν την τεκμηριωμένη κατηγορία για το ποιοί προωθούν πραγματικά [με πράξεις] την διχοτόμηση

 

 

·         Η «δημοσιογραφία» που υπηρετούσε την εξουσία: όχι μόνο αναπαρήγαγε ένα φτηνό ψέμα [το οποίο μπορούσε εύκολα να ελέγξει σαν τέτοιο από κείμενα τζαι εικόνες συνθημάτων] αλλά ουσιαστικά υπηρετούσε την προσπάθεια συγκάλυψης του ότι αυτοί που προωθούν την διχοτόμηση είναι αυτοί που έφτιαξαν το ψέμα..

Το να συμπεριφέρονται μερικοί δημοσιογράφοι/ΜΜΕ όπως τα μωρά του νηπιαγωγείου που αναπαράγουν ότι ακούουν, εν τους απαλλάσσει από ευθύνες..

Ήταν όργανα ενός ψέματος. Τζαι εσυγκαλύφκαν την τεκμηριωμένη κατηγορία  [στην φράση που λογοκρίθηκε μετά την λέξη «νότος»] για το ποιοί προωθούν πραγματικά [με πράξεις] την διχοτόμηση..

Κοιτάζοντας τα δεδομένα [τί έλεγε το κείμενο, τί υποστηρίζει η κάθε πλευρά κοκ] είναι σαφές ότι η Θεοχάρους, ο Φουρλάς, ο Άριστος, ο Δαλίτης, η κάθε Πέτρα που κτυπιέται μόνη της κοκ, σκόπιμα παραπλανούσαν.

Και όχι μόνο παραπλανούσαν, αλλά λογοκριναν.

Διότι αφαιρώντας την εστίαση από το σημείο δαιμονοποίησης που επέλεξε η εξουσία, το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο κωμικό –ιδιαίτερα για τους υπηρέτες της εξουσίας στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ο όρος βορράς και νότος δεν είναι νέος. Εκτός από τον αυτονόητο γεωγραφικό προσδιορισμό, ο όρος χρησιμοποιήθηκε ξεκάθαρα το 2017 και από τον γ.γ. του ΟΗΕ τζαι από τον ίδιο τον Αναστασιάδη, όταν δήλωσε ότι η Τουρκία μπορούσε να περιοριστεί στην βόρεια θάλασσα – ομολογώντας αυτό που φαίνεται [με μαρτυρίες και ημέτερων του όπως του αρχιεπίσκοπου] να προωθούσε – τα δυο κράτη. Αλλά ακόμα πιο επίσημο το «βορράς νότος» εκτός από την κυβέρνηση που έβαλε τους υποτακτικούς της να φωνάζουν για να λογοκριθεί η κριτική για τον δικό της διχοτομισμό, το είχε αναφέρει ο Γκουτέρες μετά την αποτυχία του Κραν Μοντανα. Αποδίδοντας ουσιαστικά την ευθύνη στον Αναστασιάδη – που πήγε εκεί σαν πρόεδρος [για να παραφράσουμε τον Τάσσο] τζαι έφυγε μουχτάρης της νότιας Κύπρου.

Άρα ήταν τζαι συνειδητή η υστερία σαν απόπειρα λογοκρισίας. Πρόβαλε στο Ως Δαμέ, που θύμιζε την αθλιότητα της εγκατάλειψης του Κραν Μοντανά - με εμπειρική παραπομπή/τεκμηρίωση [στα ττέλια τζαι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων] στο πως η κυβέρνηση «διχοτομιάδη», όπως ονομάζεται σε πλακάτ ο Αναστασιάδης, ουσιαστικά προσπαθεί να εμπεδώσει την διχοτόμηση.

Ήταν λοιπόν ένα ψέμα με στόχο την λογοκρισία.

Τζαι αν οι δημοσιογράφοι που αναπαρήγαγαν έχουν έστω τζαι ένα ίχνος τσίπας, θα πρέπει να απολογηθούν.

Διότι θα πρέπει ίσως να προσέξουν τζαι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι πως σύρονται σε μια φούσκα. Όσοι αποδέχτηκαν το ψέμα της Θεοχάρους-Φουρλά [κσυνεργάτες Συλλούρη τζαι στο παρόν στάδιο πλυντήρια του προεδρικού;] έχουν ευθύνη παραπλάνησης.

Το να παραπλανήσεις είναι ένα – το σύρεσαι στη φτηνιάρικη προπαγάνδα είναι άλλο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...