Το ψέμα – εστιάζοντας σε μια λέξη για να λογοκριθεί μια πρόταση


·         Το ψέμα – εστιάζοντας σε μια λέξη για να λογοκριθεί μια πρόταση:  πως απο μια πρόταση 16 λέξεων η οποία περιγράφει την πρακτική της κυβέρνησης σαν κινήσεις διχοτόμησης, το σούργελο των εξαρτώμενων της πολιτικής, αλλά τζαι του γελοίου πια club που ονομάζεται «ελληνοκυπριακή δημοσιογραφία» υπηρεσίες λτδ, εστίασαν, παραπλανώντας, σε μια λέξη για να λογοκριθεί η υπόλοιπη πρόταση.

Το ψέμα δεν ήταν μόνο ότι αντικαταστάθηκε από το κυβερνητικό συνεργείο προπαγάνδας, η λέξη «στο» [στο νότο] με το «του» [του νότου] αλλά τζαι ότι η κάθε Θεοχάρους/Φουρλάς/Κούσιος/Σιζόπουλος/Προδρόμου/Φρίξος Δαλίτης/Άριστος Μιχαηλίδης/το SSLive κοκ, προσπαθούσαν να λογοκρίνουν τζαι την πρόταση - για το ποιός/οι προωθούν την διχοτόμηση] αλλά τζαι να πουλήσουν ένα χυδαίο ψέμα… σαν Υπηρεσίες προπαγάνδας καθεστώτος λτδ..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...