Το όργανο της επίθεσης: Η Θεοχάρους σαν κωμωδία..


·         Το όργανο της επίθεσης: Η Θεοχάρους σαν κωμωδία..

Για την υποψήφια των πολλαπλών συντάξεων τζαι της προβολής fake news, που θωρούν στον ύπνο τους τζιχαντιστές τζαι παραμιλούν στο ξύπνιο τους ότι δεν βλέπουν τους νεοναζί συνεργάτες της Χρυσών Αυγών δίπλα τους..

Thanasis Photiou·

«Κάποιος ψεύδεται. Κάποιος μας κοροϊδεύει. Κάποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Και επειδή η Ελένη Θεοχάρους έχει, δυστυχώς, πιαστεί πολλές φορές να ψεύδεται ή μάλλον, επειδή της αρέσει η ποίηση αναιρώ το ψεύδεται και το λέω στιχουργικά, «άλλα λέει κι άλλα κάνει κι άλλα εννοεί», μαντέψτε ποιος μας δουλεύει; Ή μάλλον, μαντέψτε ποιος έχει τόσο νου ώστε να νομίζει ότι μας δουλεύει! Ή μαντέψτε πόση εκτίμηση έχει στον νου αυτών στους οποίους απευθύνεται, για να τους δουλεύει έτσι. Έβγαλε, λέει, ανακοίνωση για να μας πει πως δεν έχει σχέση, ούτε με την ΕΛΑΣΥΝ (της οποίας ο υπέυθυνος είναι στο ψηφοδέλτιο της) ούτε με τη Χρυσή Αυγή, ούτε με τον Γιάννη Λαγό της Χρυσής Αυγής που ίδρυσε την ΕΛΑΣΥΝ στην Κύπρο. Θυμίζουμε ότι την περασμένη βδομάδα ο καταδικασθέντας σε 13 έτη Γιάννης Λαγός για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ανάρτησε βίντεο στα σόσιαλ μίντια, όπου μας πληροφορούσε ότι «ο υπεύθυνος» της ΕΛΑΣΥΝ Κύπρου βρίσκεται ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης», παροτρύνοντάς μας να τον ψηφίσουμε. «Πρέπει να τον στείλουμε στην κυπριακή βουλή», είπε, «για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το σύνθημα Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις». Η Ελένη, όμως, φαίνεται πως έχει χαρίσματα μεγάλα, είναι ένα αποτελεσματικό δημοκρατικό πλυντήριο. Βάζεις μέσα τα χρυσαυγούλα, τα πλένεις στους 40 βαθμούς όπως τα συνθετικά υφάσματα και βγαίνουν με τις... αρχές της Ελένης Θεοχάρους. #πιο_καημένη_από_καμένη»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...