· Μια ενδιαφέρουσα σύγχυση – όταν μπερδεύονται τα μαθηματικά του δημοσιογράφου..αλλα η εικόνα είναι μάλλον σαφής σε σχέση με τις προσδοκίες όσων έστηναν ττέλια σαν θέαμα..


·         Μια ενδιαφέρουσα σύγχυση – όταν μπερδεύονται τα μαθηματικά του δημοσιογράφου..αλλα η εικόνα είναι μάλλον σαφής σε σχέση με τις προσδοκίες όσων έστηναν ττέλια σαν θέαμα..

Τελικά ούτε στα ττέλια του Αστρομερίτη δεν φαίνεται να είχαν την πολυπόθητη [για την δεξιά/κυβέρνηση/φερέφωνα] πλειοψηφία με βάση την υστερία του ρατσισμού που προσπάθησε να προωθήσει/ουν;

Το πιο κάτω σχόλιο είναι του Φ. Δαλίτη στην ανάλυση της δημοσκόπησης την οποία πρόβαλε ο Φιλελεύθερος στις 5 Απριλίου, σελίδα 4.

Μπορεί να ήταν μπερδεμένος ο Δαλιτης ή μπορεί να του έφυεν. Πάντως τα μαθηματικά εν νσκκον εξικκιν...:).

Σύμφωνα με ότι γραφει 42% εσυμφωνούσαν με τα ττέλια της κυβέρνησης – αλλα[για το υπολοιπο 58%] μετά χάνει το μέτρημα…J

Λαλεί αρχικά: «Αρνητικά τάσσεται το 15% και πολύ αρνητικά το 35%.»

 Το οποίο λογικά φκαίνει 50% εναντια στα ττελια.

Αλλά στα δικά του μαθηματικά φκαίνει ...!!..παλε 35%.. :)

Άσε που έχουμε ακόμα 23% [21+2] που εν τοποθετείται…

Μπορεί να είναι τζαι τυπογραφικό λάθος… Μπορει..:)..

Η ουσία όμως, όπως φαίνεται τζαι που τον τίτλο, είναι μάλλον ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης - τζαι κωμικής φιγούρας που εκλιπαρεί καρέκλα/της Θεοχάρους, μάλλον δεν έπαιξε. Ακόμα τζαι αν πάμε με το 42% που φαινεται να στηριξε τα ττελια, εν σαφώς κάτω που το μισό – τζαι η ρατσιστική υστερία έπρεπε υποτίθεται να εν πολλά πλειοψηφική..

Δαμέ εν φκαίνει καν 50%...

Τζαι για να παραδεχτεί ο δημοσιογραφος, ότι «διίστανται οι απόψεις» μάλλον δεν εφκήκεν οντως ρατσιστικη πλειοψηφια…

Ωραια… J

ΥΓ. Τζαι αν θέλει ο Δαλίτης να δημοσιεύσει τα ακριβή ποσοστά θα ήταν ιστορικά χρήσιμο… J


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...