· Ο «Βασιλιάς/εκτελεστική εξουσία» είναι γυμνός πια… Τζαι για ψέματα για ίδιον μικροπρεπές όφελος τζαι για αποδοχή δώρου που παραβιάζει την πρόνοια του συντάγματος για μη κερδοσκοπική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της θητείας προέδρου..



·         Ο «Βασιλιάς/εκτελεστική εξουσία» είναι γυμνός πια… Τζαι για ψέματα για ίδιον μικροπρεπές όφελος τζαι για αποδοχή δώρου που παραβιάζει την πρόνοια του συντάγματος για μη κερδοσκοπική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της θητείας προέδρου..

Η δικαιολογία «ότι και να πει στην αντιπολίτευση δεν θα τον πιστέψει» είναι όπως την υπεράσπιση του ενόχου που δεν μπορεί να αποδείξει ίχνος αθωότητας..

Ένας δικηγόρος κατέγραψε το αδιέξοδο Αναστασιάδη. Ακόμα τζαι να πουλούσε έκνομα ένα ψέμα, θα ήταν πια αιχμάλωτος των αλυσιδωτών ψεμάτων του:

«Kyriacos C Ktenas

Τα στοιχεία που δόθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής θέτουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε πολύ δύσκολη θέση. Αν τα ναύλα που πλήρωσε για τη μετάβαση του στις Σεϋχέλλες το 2015 ήταν ασυνήθιστα χαμηλά, τότε τίθεται σοβαρό θέμα τάξεως, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για πολύ ακριβό δώρο από τον Σαουδάραβα, το οποίο όφειλε να μην δεχθεί. Από την άλλη, αν πλήρωσε τιμές αγοράς, τίθεται ένα άλλο σοβαρό θέμα. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, ο Πρόεδρος δεν είναι τόσο πλούσιος ώστε να έχει την άνεση να πηγαίνει διακοπές με ιδιωτικά αεροσκάφη. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες της Δημοκρατίας δικαιούνται να αναμένουν σοβαρές εξηγήσεις...

Και προσθέτω: Με απλά λόγια, αν δεν είχε τα λεφτά για ιδιωτικό τζετ να τον πάρει και να τον φέρει Σεϋχέλλες, και είπε στη Βουλή ότι πήγε με δικό τους κόστος, το θέμα που προκύπτει είναι οφθαλμοφανέστατο.

Charilaos Velaris

(δικηγόρος)


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...