· Ο Αναστασιάδης τζαι ο ρατσισμός του – ένεν προσωπικό το ζήτημα, εν ιστορικό…



·         Ο Αναστασιάδης τζαι ο ρατσισμός του – ένεν προσωπικό το ζήτημα, εν ιστορικό…

Ο ρατσισμός, όμως, δεν είναι ένα τυχαίο υποκατάστατο ενός εισαγγελέα που φαίνεται [από την μεχρι τωρα θητεια του] να αντιλαμβάνεται το καθήκον του σαν είδος ξεπλύματος ημέτερων. Είναι μια ευρύτερη τάση στον χώρο που υπουργοποίησε τον Σαββίδη, την Γιολίτη [πώς να ξεχάσει κανείς τις δικές της –τζαι του Τσουρούλη για χάρη της εκ των φαινομένων- απόπειρες ρατσιστικών μετατοπίσεων;], τον Νουρή κοκ.. Όταν ένας θεσμός όπως η προεδρία της εκτελεστικής εξουσίας καταφεύγει σε χυδαίες ανοησίες, τότε το προβλημα δεν είναι απλώς συγκυριακό – μερικοί ζουν σε άλλες εποχές. Όταν νόμιζαν ότι θα τους διόριζαν οι αποικιοκράτες μουχτάρηες των «μαύρων» [Αράβων/Αφρικανών κοκ].. Τζαι ύστερα ανακάλυψαν ότι ..εν εναντίον της αποικιοκρατίας, όταν μυρίστηκαν καρέκλες. Αλλά στον νουν έμειναν πάντα με ένα ρατσιστικό κόλλημα… Για αυτό άλλωστε τζαι οι σφαγές που εκάμαν οι ημέτεροι τους στη Αλόα-Μαράθα-Σανταλάρη τζαι Τόχνη το 74.. Ας πούμε – απάντησε ο Ανάστος στις ερωτήσεις του Σ. Λεβέντ για τον ρόλο του γέρου του στην σφαγή της Τόχνης;

Οπότε η σημερινή μιζέρια δεν είναι νέα. Είναι όπως την δήλωση του [με ικανοποίηση μάλιστα] ότι οι γυναίκες… σκέφτονται… Το ανακάλυψε μετά από δεκαετίες – τζαι έσιει τζαι κόρες… Ο ρατσισμός, όπως τζαι ο σεξισμός, εν απλώς τυφλός – εν βλέπει επειδή το μάτι του νου είναι ακρωτηριασμένο εσωτερικά..

 

Agis Georgiades

Τάδε έφη ο ΠτΔ το 2021 για τους μετανάστες

«… στην Κύπρο μεθοδεύεται μέσα από τις ροές, για να αλλοιώσουν από τη μία το δημογραφικό χαρακτήρα και από την άλλη να προκαλέσουν οικονομικά προβλήματα... Όμως το χείριστο και πιο επικίνδυνο είναι ότι από τις καθημερινές ροές μόνο 5-6 είναι μητέρες ή παιδιά. Οι υπόλοιποι είναι στρατευσίμου ηλικίας Σύριοι. »

Δηλαδή, σύμφωνα με τον ΠτΔ, οι μετανάστες δεν είναι φτωχοί, κατατρεγμένοι άνθρωποι που ατύχησαν να αναζητήσουν ελπίδα και ασφάλεια σε ένα πλουτοκρατικό και οιονεί φασιστικό κράτος. Είναι στρατεύσιμοι, άρα επικινδυνοι∙ Σύριοι, άρα μουσουλμάνοι και απολίτιστοι∙ και δεν έρχονται στην Κύπρο (και όχι ξέρω ‘γω στην Αυστραλία) λόγω της μικρής απόστασης, αλλά επειδή συνωμότησαν με τους κακούς Τούρκους (80 εκ όλοι ένα πράμα) για να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας (!) και να φάνε το ψωμί των τραπεζών και των ντιβέλοπερ μας.

Φασισμός δεν είναι μόνο το γΕΛΑΜ. Δεν είναι μόνο αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται ως φασίστες. Φασίστες είναι και αυτοί που σιωπούν μπροστά σε τόσο ξεδιάντροπο λαϊκισμό. Αυτός ο λαϊκισμός έκανε εκατομμύρια Γερμανούς, κεντρώους, αριστερούς, δεξιούς, θρήσκους, άθεους, αδιάφορους, ανέντακτους, ίνφλουενσερς κτλ να καταταγούν και να συνεργαστούν με το καθεστώς που βιομηχανοποίησε τον θάνατο. Όπως οι Γερμανοί μετανιώνουν σήμερα για αυτά που έκαναν χθες, έτσι σιωπούν στην Κύπρο αυτοί που αύριο θα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...