· Όσο απίστευτο τζαι αν ένι η κυβέρνηση ακόμα προσπαθεί να αποφύγει εφαρμογή των ευρωπαϊκών κανονισμών για τα δικαιώματα των δανειοληπτών απέναντι στις τράπεζες.. Αλλά βέβαια πρέπει να δει κανένας τζαι τί υπερασπίζονται..



·         Όσο απίστευτο τζαι αν ένι η κυβέρνηση ακόμα προσπαθεί να αποφύγει εφαρμογή των ευρωπαϊκών κανονισμών για τα δικαιώματα των δανειοληπτών απέναντι στις τράπεζες..

Αλλά βέβαια πρέπει να δει κανένας τζαι τί υπερασπίζονται..

Τα συμφέροντα των μεγαλομετόχων των ημέτερων [της δεξιάς] τραπεζών που είναι τζαι πελάτες ημέτερων δικηγορικών γραφείων. [διότι η πρώτη μορφή του κόλπου των διαβατηρίων ήταν το κολπο των ξεπλυμάτων μέσω τραπεζών τζαι δικηγορικών γραφείων]..

Τζαι τα συμφέροντα εταιρειών αγοράς δανείων που εκπροσωπούν και πάλι κυβερνητικά στελέχη όπως ο Κούσιος…

Τζαι τούτο χταπόδι της διαπλοκής, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάμνουν ότι εν το θωρούν..

Το ότι έσιει φτάσει στο 72% το ποσοστό όσων δεν τους εμπιστεύκονται, δεν είναι παράδοξο..

Συνέπεια είναι… J..Τζαι προοδος… 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποθεση της κ. Γιαννάκη φαίνεται να μετατράπηκε, με τις αντιδράσεις της [τζαι των εκ των φαινομένων, υποστηρικτών της], σε υποψία σαν σύμπτωμα διαπλοκής... το οποίο ενισχύεται από ένα είδος άγχους για λογοκρισία από.. τους «υπερασπιστές»..

Επίπεδο γελοιότητας με το συμπάθκειο – τα κοπελλούθκια του Χριστοδουλίδη πρέπει να πηαίνουν σχολείο με κρατική επιχορήγηση;

· Η Γιαννάκη, όπως ήρταν τα πράματα Χριστοδουλίδη, εν εσένα που εκθετει, με το δημοσιογραφικό δίκτυο που φαίνεται να πλάκωσε για να στηρίξει/προωθήσει τουτο που φαινεται σαν συγκάλυψη...